TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du vårt sortiment av ReAction actionfigurer från Super7.

Super7 actionfigurer

ReAction actionfigurer

« Föregående sida 1 2 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Vad är Super7 ReAction?

Super7 ReAction är en produktlinje av leksaksfigurer som är utformade för att efterlikna leksaker som var populära på 1980-talet. Produkterna i denna linje är inspirerade av figurer från populära filmer, TV-serier och serietidningar från den tiden, som Star Wars, Alien, Predator, Masters of the Universe och många andra.

Super7 ReAction-figurer är gjorda för att efterlikna de klassiska leksaksfigurerna från 1980-talet. De är mindre i storlek, vanligtvis ungefär 3,75 tum (ca 9,5 cm), och tillverkade av plast. Figurerna är mycket detaljerade, med rörliga leder som gör det möjligt att ställa in dem i olika positioner. Många figurer i denna linje är baserade på populära karaktärer och scener från kända franchiser och filmer.

Super7 ReAction-figurer är också förpackade i kartonger som efterliknar den klassiska 1980-talsförpackningen för leksaksfigurer. Dessa förpackningar har också ofta ett autentiskt retrodesign, med ikoniska bilder och logotyper från filmerna och franchiserna som figuren representerar.

Super7 ReAction-linjen har blivit mycket populär bland samlare och entusiaster i popkulturvärlden, som uppskattar dess autentiska retrokänsla och dess trohet mot klassiska leksaksfigurer från 1980-talet.