TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du vårt sortiment av ReAction actionfigurer från Super7.

Super7 actionfigurer

ReAction actionfigurer

« Föregående sida 1 2 3 4 Nästa sida »

329:-

Beställningsvara

Lev. 1-2 veckor

« Föregående sida 1 2 3 4 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Vad är Super7 ReAction?

Super7 ReAction är en produktlinje av leksaksfigurer som är utformade för att efterlikna leksaker som var populära på 1980-talet. Produkterna i denna linje är inspirerade av figurer från populära filmer, TV-serier och serietidningar från den tiden, som Star Wars, Alien, Predator, Masters of the Universe och många andra.

Super7 ReAction-figurer är gjorda för att efterlikna de klassiska leksaksfigurerna från 1980-talet. De är mindre i storlek, vanligtvis ungefär 3,75 tum (ca 9,5 cm), och tillverkade av plast. Figurerna är mycket detaljerade, med rörliga leder som gör det möjligt att ställa in dem i olika positioner. Många figurer i denna linje är baserade på populära karaktärer och scener från kända franchiser och filmer.

Super7 ReAction-figurer är också förpackade i kartonger som efterliknar den klassiska 1980-talsförpackningen för leksaksfigurer. Dessa förpackningar har också ofta ett autentiskt retrodesign, med ikoniska bilder och logotyper från filmerna och franchiserna som figuren representerar.

Super7 ReAction-linjen har blivit mycket populär bland samlare och entusiaster i popkulturvärlden, som uppskattar dess autentiska retrokänsla och dess trohet mot klassiska leksaksfigurer från 1980-talet.