TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du alla actionfigurer från Super7 Ultimates linjen, högkvalitativa actionfigurer från massor av olika serier, spel, filmer och mer.

Super7 actionfigurer

Super7 Ultimates

« Föregående sida 1 2 3 4 5 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Vad är Super7 Ultimates?

Super7 Ultimates är en produktlinje av högkvalitativa samlarfigurer som tillverkas av det amerikanska företaget Super7. Super7 Ultimates figurer är samlarobjekt som är utformade för att fira kända franchiser och karaktärer från popkulturen. Produkterna i denna produktlinje är gjorda i hög kvalitet med en mängd olika tillbehör och detaljer.

Varje figur i Super7 Ultimates-linjen är gjord av högkvalitativt material och har en hög grad av detaljrikedom och precision. Figurerna kommer med flera tillbehör, inklusive extra händer och huvuden, vapen och annat tillbehör som passar till karaktären som figuren representerar. Dessa tillbehör ger samlare möjlighet att anpassa sina figurer och skapa en unik presentation av sina samlingar.

Super7 Ultimates-linjen innehåller figurer från flera kända franchiser som Teenage Mutant Ninja Turtles, Thundercats, Masters of the Universe, Conan the Barbarian och många andra. Företaget har också samarbetat med licensgivare för att producera figurer baserade på karaktärer från kända filmer som Jaws, Rocky och Back to the Future.

Super7 är känt för sin höga kvalitet och sin uppmärksamhet på detaljer, och dessa egenskaper är särskilt framträdande i deras Ultimates-linje. Produkterna i denna produktlinje är mycket eftertraktade bland samlare och entusiaster i popkultur- och samlarvärlden och har hjälpt Super7 att bli en ledande tillverkare av högkvalitativa samlarobjekt.