Trygg E-handel

Din varukorg är tom

Kassan »


Här hittar du Batman, Superman och Wonder Woman actionfigurer och actionfigurer av många andra av DC Comics mest älskade karaktärer. Hos Heromic hittar du alltid de senaste nyheterna av DC Comics actionfigurer från märken som DC Collectibles, DC Unlimited och Hot Toys.

Actionfigurer

Actionfigurer från DC Comics

« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Betalningsalternativ

Batman actionfigurer

Batman får nog räknas till DC Comics största framgång. Genom åren har vi fått se otaliga varianter på Batman och självklart har det gjorts lika många actionfigurer av honom. Även skurkarna i Batman har gjort sig ett namn och blivit förevigade som actionfigurer. Samlarfigurer av Jokern är väldigt uppskattade av samlare.

New 52 actionfigurer

När DC Comics gick över till New 52 öppnades det en helt ny värld för alla samlare av actionfigurer. Eftersom samtliga karaktärer från DC Comics fick en ny look kom det även en ny våg med actionfigurer baserade på de nya New 52-utseendena.

DC Comics Actionfigurer Sverige

Vi vill erbjuda Sveriges största och bästa sortiment av DC Comics actionfigurer. Hos oss hittar du inte bara Batman actionfigurer utan även Suicide Squad actionfigurer och Superman actionfigurer.