TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Actionfigurer från DC Comics

DC Comics Multiverse actionfigurer

« Föregående sida 1 2 3 4 5 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

DC Comics Multiverse Mattel

DC Comics Multiverse är en serie actionfigurer från Mattel som i första hand riktar sig till samlare. DC Comics Multiverse kan ses som DC Comics motsvarighet till Marvel Legends från Hasbro. Precis som Marvel Legends så är figurerna i skala 1/12. DC Comics Multiverse har man satsat på fina detaljer, stor rörlighet hos figurerna samt snygga och enhetliga förpackningar.

DC Multiverse McFarlane Toys

McFarlane Toys har nu tagit över licensen av DC Multiverse actionfigurer vilket innebar att de fick en lättare översyn. Figurerna håller fortfarande samma fina standard i detaljrikedom och rörlighet och förpackningarna fick en uppdatering.

DC Comics Multiverse figurer

Precis som hos Marvel Legends så är det inte endast de mest kända karaktärerna som får äran att bli avbildad som actionfigurer i DC Comics Multiverse. Självklart finns det DC Multiverse Batman och DC Multiverse Superman. Men även mindre kända DC Comics superhjältar tas upp i serien.