Actionfigurer

Predator Actionfigurer

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Betalningsalternativ

Predator Samlarfigurer

Actionfigurer baserade på Predator är en av våra populäraste samlarfigurer. Predator är som skapt för actionfigurer och det finns många olika figurer att välja bland.

För den som vill samla Predator actionfigurer finns det mycket att välja på. Sen den första Predator-filmen 1987 har det gjorts en hel del uppföljare och spin-offs. Nästan samtliga har gett upphov till nya Predator actionfigurer. Vi har actionfigurer baserade på originalfilmerna, serietidningen Predator och även filmserien Alien vs Predator.

Predator från NECA

Den mest etablerade tillverkaren av actionfigurer baserade på Predator är utan tvekan NECA. NECA har en pågående serie actionfigurer där man ständigt släpper nyheter. Actionfigurerna från Neca är allt från skala 1/10 till hela 1/4. Actionfigurerna i skala 1/4 är ca 45 cm höga och ser verkligen imponerande ut i en samling.

Predator Actionfigurer i Sverige

Vi levererar våra actionfigurer direkt från vårt lager i Sverige. På så sätt kan vill hålla leveranstiderna korta så att du snabbt får hem dina Predator actionfigurer som du köper online i vår webbutik.