Trygg E-handel

Din varukorg är tom

Kassan »


Här har vi samlat alla våra Marvel Actionfigurer. Det är svårt att tänka på actionfigurer utan att få upp bilder av Marvels karaktärer i huvudet. Marvels hjältar som Spider-Man och X-Men är några av de mest populära samlarfigurerna världen över. De populäraste serierna av Marvel actionfigurer är Marvel Select och Marvel Legends som ständigt kommer med nya spännande släpp.

Actionfigurer

Marvel Actionfigurer

Underkategorier

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida »

3 499:-

Preorder – Boka nu!

Beräknad lev. Nov 2021

Preorder
« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Betalningsalternativ

Marvel Actionfigurer

Här har vi samlat alla actionfigurer och samlarfigurer från Marvels fantastiska universum. Marvel har gett upphov till några av vår tids mest populära superhjältar så som Spider-Man, Hulken, X-men och Fantastic Four.

Marvel Select

Alla Marvels superhjältar har naturligtvis förevigats som actionfigurer otaliga gånger. En av de mest populära upplagorna är Marvel Select som släpper nyutgåvor kontinuerligt även idag. Marvel Select har släppt actionfigurer av klassiska karaktärer som Wolverine, Captain America och Dr Doom.

Marvel Legends

Även Hasbro har tagit upp kampen med att ta fram högkvalitativa Marvel actionfigurer som riktar sig till samlare. Hasbros serie Marvel Legends är en serie actionfigurer i skala 1/12. Marvel Legends tillverkades ursprungligen av Toy Biz, men 2007 tog Hasbro över licensen.

Avengers Actionfigurer

Medlemmarna i the Avengers som exempelvis Iron Man, Captain America och Thor har alla blivit actionfigurer. Det har släppts actionfigurer av både the Avengers från serietidningarna och filmen the Avengers.

Tidiga samlarfigurer från Marvel

Marvel var tidiga med att förstå intresset för actionfigurer av Spider-Man och övriga Marvelfigurer. Redan 1971 började företaget Mego tillverka actionfigurer baserade på Marvels karaktärer. Marvelfigurerna från 1971 blev en stor succé och är mycket eftertraktade samlarobjekt idag.