Actionfigurer

Manga & Anime Actionfigurer

« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »

1 299:-

Preorder – Boka nu!

Beräknad lev. Sep 2020

Preorder

1 199:-

Preorder – Boka nu!

Beräknad lev. Jan 2021

Preorder

1 299:-

Preorder – Boka nu!

Beräknad lev. Dec 2020

Preorder
« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Betalningsalternativ

Anime Actionfigurer

Under den här kategorin har vi samlat alla våra actionfigurer som är baserade på karaktärer från Anime och Manga. De flesta samlarfigurerna är producerade av japanska tillverkare som exempelvis Bandai och Medicom.

Japanska Actionfigurer

Det är ingen hemlighet att man älskar Manga och Anime i Japan. I Sverige kan det dock vara ganksa svårt att få tag på japanska actionfigurer. Det vill vi självklart ändra på och satsar därför på att bli Sveriges bästa butik när det kommer till japanska actionfigurer.

Anime & Manga Actionfigurer i Sverige

I Sverige så är intresset för actionfigurer från Anime och Manga tyvärr fortfarande relativt litet. Även om intresset hela tiden ökar så går det inte att jämföra med klassiker som Star Wars eller Marvel. Därför så har vi inte möjlighet att lagerhålla alla de actionfigurer som vi skulle vilja. Men om du är ute efter några specifika samlarfigurer så går det alltid bra att höra av sig till oss så ska vi göra vårt bästa för att få tag på de actionfigurer som du är ute efter.