Trygg E-handel

Din varukorg är tom

Kassan »
SORTIMENT
SORTIMENT
Klicka här!


Här hittar du actionfigurer från Anime och Manga. Vi har actionfigurer från bland annat Attack on Titan, Gundam och Pokemon. Hör gärna av dig om du är ute efter några Anime actionfigurer som du inte hittar i butiken.

Actionfigurer

Manga & Anime Actionfigurer

« Föregående sida 1 2 Nästa sida »

1 799:-

Preorder – Boka nu!

Beräknad lev. Juni 2020

Preorder
« Föregående sida 1 2 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Betalningsalternativ

Anime Actionfigurer

Under den här kategorin har vi samlat alla våra actionfigurer som är baserade på karaktärer från Anime och Manga. De flesta samlarfigurerna är producerade av japanska tillverkare som exempelvis Bandai och Medicom.

Japanska Actionfigurer

Det är ingen hemlighet att man älskar Manga och Anime i Japan. I Sverige kan det dock vara ganksa svårt att få tag på japanska actionfigurer. Det vill vi självklart ändra på och satsar därför på att bli Sveriges bästa butik när det kommer till japanska actionfigurer.

Anime & Manga Actionfigurer i Sverige

I Sverige så är intresset för actionfigurer från Anime och Manga tyvärr fortfarande relativt litet. Även om intresset hela tiden ökar så går det inte att jämföra med klassiker som Star Wars och Predator. Därför så har vi inte möjlighet att lagerhålla alla de actionfigurer som vi skulle vilja. Men om du är ute efter några specifika samlarfigurer så går det alltid bra att höra av sig till oss så ska vi göra vårt bästa för att få tag på de actionfigurer som du är ute efter.