Trygg E-handel

Din varukorg är tom

Kassan »
SORTIMENT
SORTIMENT
Klicka här!


Vi är en av få butiker i Sverige där du kan köpa Gundam actionfigurer. Hos oss hittar du Robot Spirits från Bandai Tamashii och även Gundam byggsatser.

Actionfigurer

Gundam Sverige

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Betalningsalternativ

Gundam Robot Spirits

Gundam eller Gundam Series är ett japansk science fiction franchise skapat av Sunrise 1979. Allt startade med en animerad tv-serie vid namn Mobile Suit Gundam som kom att lägga grunden för hela robot grangren inom anime. Tv-seriens, och tillhörande merchandise, popularitet har lett till att Gundam har vuxit sig stort inom flera medier. Otaliga tv-serier, filmer, serietidningar och tv-spel alla baserade på Gundam har dykt upp sen starten 1979. Men framförallt så har Gundam lett till en av japans största serier av actionfigurer.

Gundam Sverige

Gundam ökar ständigt i popularitet även i Sverige. Men än så länge så har samlandet av Gundam actionfigurer inte vuxit sig allt för stort i Sverige. Heromic är fortfarande en av få återförsäljare där du kan köpa Gundam actionfigurer i Sverige.

Gundam byggsatser

Även om actionfigurerna är den vanligaste merchandisen från Gundam så är även Gundam byggsatserna populära. De är oftast i skala 1/144 och tillverkade av Bandai. Gundam byggsatserna går bra att bygga ihop utan att måla, men de kan de dock ofta behöva lite färg för att bli riktigt snygga. Därför föredrar fortfarande de flesta samlare actionfigurerna framför byggsatserna.