Actionfigurer

Gundam Sverige

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Betalningsalternativ

Mobile Suit Gundam

Gundam eller 'Mobile Suit Gundam' är ett japansk science fiction franchise skapat av Sunrise 1979. Allt startade med en animerad TV-serie vid namn Mobile Suit Gundam som kom att lägga grunden för hela robotgenren inom anime. TV-seriens, och tillhörande merchandise, popularitet har lett till att Gundam har vuxit sig stort inom flera medier. Otaliga tv-serier, filmer, serietidningar och TV-spel alla baserade på Gundam har dykt upp sen starten 1979. Men framförallt så har Gundam lett till en av japans största serier av actionfigurer och byggsatser.

Gundam Sverige

Gundam ökar ständigt i popularitet även i Sverige. Men än så länge så har samlandet av Gundam actionfigurer inte vuxit sig allt för stort i Sverige. Heromic är fortfarande en av få återförsäljare där du kan köpa Gundam actionfigurer i Sverige.

Gundam byggsatser

Även om actionfigurerna är väldigt populära så är även Gundam byggsatserna väldigt eftertraktade. De är oftast i skala 1/144 eller 1/100 och tillverkas av Bandai. Gundam byggsatserna går bra att bygga ihop utan lim eller att måla, men de kan de dock ofta behöva lite färg för att bli riktigt snygga. Därför föredrar fortfarande många samlare actionfigurerna framför byggsatserna.