Actionfigurer

Blizzard & World of Warcraft Actionfigurer

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Betalningsalternativ

World of Warcraft Actionfigurer

DC Unlimited har tagit fram en serie actionfigurer baserade på karaktärerna i Blizzards World of Warcraft. Det kommer ständigt nyheter i serien. Genom åren så har vi sett karaktärer som Illidan, The Black Knight och Confessor Dhalia bli förevigade som actionfigurer.

Blizzard Actionfigurer Sverige

Som med så många andra actionfigurer så har det varit väldigt svårt att få tag på World of Warcraft actionfigurer i Sverige. Vi vill vara den självklara butiken för alla som är på jakt efter en World of Warcraft shop i Sverige.

Heroes of the Storm Actionfigurer

Heroes of the Storm är ett spel där karaktärer från Blizzards olika spel möts på ett gemensamt slagfält. Neca släpper nu actionfigurer baserade på karaktärerna i Heroes of the Storm. Hittills har vi bland annat sett Nova, Arthas och Tyrael.

Actionfigurer från Warcraft-filmen

Jakks Pacific har släppt actionfigurer baserade på karaktärerna från Warcraft-filmen Warcraft: The Beginning. Dessa actionfigurer är ca 15 cm höga i skala 1/12. Lothar, Gul'dan och Medivh har alla blivit till actionfigurer av Jakks Pacific.

Actionfigurer från Overwatch

Den mycket populära actionfigurtillverkaren Hasbro har gett sig i kast med att göra riktigt snygga actionfigurer av karaktärer från det omåttligt populära spelet Overwatch.

World of Warcraft Actionfigurer och Heroes of the Storm Actionfigurer känns nästan som en självklarhet. Med så många fantastiska karaktärer i Blizzards spel så vore det oförlåtligt att inte göra actionfigurer av dessa. Om du är på jakt efter Blizzard actionfigurer i Sverige så har du kommit helt rätt.