Tillagd i varukorgen

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du våra Hybrid Metal Action Figures från Herocross. Vi har Herocross samlarfigurer från bland annat Star Wars, Alien, Predator och Turtles.

Varumärken

Herocross - Samlarfigurer

Din sökning tyvärr gav inga träffar.

Vi är fortfarande en relativt nystartad butik och håller för fullt på att bygga upp ett riktigt bra sortiment. Hjälp oss gärna med detta genom att berätta vad du är ute efter.

Skicka gärna ett mail till info@heromic.se och berätta vad du saknar, så ska vi göra vårt bästa för att få tag på det du letar efter.

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Betalningsalternativ

Hybrid Metal Action Figures

Herocross har släppt en serie actionfigurer som de kallar Hybrid Metal Action Figures eller Hybrid Metal Figuration (HMF). Actionfigurerna är ca 14 cm höga och är tillverkade i metall och plast.

I Hybrid Metal Action Figures serien från Herocross har det släppts actionfigurer från många av de stora filmerna så som Ironman, Batman, Star Wars, Alien, och Predator. Det som kännetecknar actionfigurerna är att de har väldigt skeva proportioner med väldigt stora huvuden.

Genom att använda sig av inovativ teknik, detaljerad handmålning och påkostade tillbehör har Hybrid Metal Figuration serien snabbt vunnit popularitet bland samlare över hela världen. Herocross släpper ständigt nya figurer, så glöm inte att hålla koll på nyheterna.