TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du alla figurer från Transformers Legacy, Hasbros senaste serie av Transformers leksaker.

Transformers actionfigurer och samlarprylar

Transformers Legacy

« Föregående sida 1 2 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Transformers Generations Legacy

Transformers Legacy (även känd som Transformers Generations Legacy) är en leksakslinje från Hasbro. Transformers leksakerna i denna serie är en efterföljare till War for Cybertron trilogin.

De första Transformers figurerna i Legacy linjen lanserades på Hasbro Pulse Con 2021. Leksakerna uppmärksammar Transforemrs 40 års jubileum och innehåller Transformers från olika serier. Storleksmässigt förljer figurerna tidigare Transformers serier med de välbekanta storlekarna Deluxe Class, Voyager Class, Leader Class och Titan Class. Figurerna som kommer från andra serier än G1 och Unicron Trilogy har utseendemässigt uppgraderats för att passa in med resten av leksakslinjen.

Legacy Transformers kan "harness the power of Energon" och varje figur har ett "Energon-infused"-vapen. I Transformers Legacy dyker även de mycket populära Combiners upp igen. Först ut är Stunticons som tillsammans bildar Menasor. Legacy innehåller nyutgåvor av tidigare släppta Transformers. Till och med figurer som vi sett så sent som i War for Cybertron trilogin kommer tillbaka. Men denna gång utan "battle damage"-målningen.