TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Star Wars - Samlarprylar

Star Wars: The Mandalorian

« Föregående sida 1 2 3 4 5 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

The Mandalorian

Samma stund som TV-serien The Mandalorian dök upp på skärmar runt om i världen blev det en omedelbar succé. Huvudkaraktären The Mandalorian, som egentligen heter Din Djarin, och populärt kallad för bara 'Mando', är en anonym prisjägare som döljer sitt ansikte bakom en hjälm av det legendariska och hett eftertraktade materialet Beskar. Under sina resor kommer han i kontakt med den mystiska varelsen The Child, populärt kallad Baby Yoda på grund av att varelsen delar samma ras som den legendariska Jedimästaren från tidigare Star Wars-filmer. The Child blir Mandos skyddsling och under seriens gång får man följa deras väg tillsammans genom en farlig galax långt, långt borta.

The Mandalorian skapad av Jon Favreau för Disney+. Serien utspelar sig i Star Wars universumet och följer en ensam krigare känd som Mandalorianen, som reser runt i galaxen på olika uppdrag. Serien är en spin-off till Star Wars-filmerna och fokuserar på nya karaktärer och historier som inte är relaterade till huvudserien. Serien har premiär på Disney+ 2019 och har fått mycket positivt mottagande från kritiker och publik. Den har vunnit flera priser och nominerats till flera andra, inklusive en Golden Globe för bästa TV-drama. Serien har också kända skådespelare som Pedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Carl Weathers, Nick Nolte, Bill Burr och Mark Boone Junior.

Karaktärer i The Mandalorian

Precis som i alla filmer, TV-serier, serietidningar, böcker och dataspel som bygger på Star Wars-universumet introducerar The Mandalorian en uppsjö av nya och spännande karaktärer. De solklart mest populära är Mando själv och hans skyddsling The Child, men på deras resor kommer de i kontakt med allt från andra prisjägare, kvarlevor av Imperiet och raiders till monster och eremiter som lever på ödsliga ökenplaneter. Flera av dessa karaktärer har givetvis introducerats som actionfigurer till framförallt Black Series och The Vintage Collection men även som eftertraktade figurer från Hot Toys i skala 1:6.

Hur gammal är baby yoda?

Det exakta åldern på Baby Yoda i The Mandalorian är inte känt. I serien beskrivs han som "The Child" och hans riktiga namn och bakgrund är ännu inte avslöjat. Han är en av de sista av sin art, och det är känt att hans släktingar är långlevande, så det är troligt att han är ganska gammal, men det är svårt att säga exakt.

Vad heter The Mandalorians rymdskepp?

The Mandalorian's rymdskepp i TV-serien The Mandalorian heter "The Razor Crest", det är ett slitet och välbeprövat skepp som han använder för sina uppdrag och resor i galaxen. Skeppet är utrustat med en rad olika funktioner och utrustning, inklusive en cell för att hålla fångar, en reparationsbänk och ett gömställe för att gömma undan bytet. The Razor Crest är en unik och kär karaktär i serien som hjälper Mandalorianen att utföra sina uppdrag och hålla sig gömd från fiender.

Vem gör rösten till The Mandalorian?

Rösten till karaktären The Mandalorian i TV-serien The Mandalorian görs av Pedro Pascal. Han är en chilensk-amerikansk skådespelare som tidigare har medverkat i filmer som Game of Thrones, Narcos, Wonder Woman 1984, och Kingsman: The Golden Circle. Pascal är känd för sina starka och mångsidiga prestationer och hans roll som The Mandalorian har hyllats av kritiker och fans.

När utspelar sig The Mandalorian?

The Mandalorian utspelar sig i Star Wars universumet, efter händelserna i Return of the Jedi filmen (Episode VI) och före The Force Awakens (Episode VII). Serien äger rum i en tid då The Empire har fallit och det finns en ny regering, The New Republic, men det finns fortfarande kvarlevor av imperiet samtidigt som det finns nya faror och kriminella element som ger utmaningar för The Mandalorian och hans uppdrag. Serien fokuserar på karaktärer och händelser som inte är relaterade till huvudserien och ger ett nytt perspektiv på Star Wars universumet.