TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Star Wars - Samlarprylar

Star Wars: The Mandalorian

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

The Mandalorian

Samma stund som TV-serien The Mandalorian dök upp på skärmar runt om i världen blev det en omedelbar succé. Huvudkaraktären The Mandalorian, som egentligen heter Din Djarin, och populärt kallad för bara 'Mando', är en anonym prisjägare som döljer sitt ansikte bakom en hjälm av det legendariska och hett eftertraktade materialet Beskar. Under sina resor kommer han i kontakt med den mystiska varelsen The Child, populärt kallad Baby Yoda på grund av att varelsen delar samma ras som den legendariska Jedimästaren från tidigare Star Wars-filmer. The Child blir Mandos skyddsling och under seriens gång får man följa deras väg tillsammans genom en farlig galax långt, långt borta.

Karaktärer i The Mandalorian

Precis som i alla filmer, TV-serier, serietidningar, böcker och dataspel som bygger på Star Wars-universumet introducerar The Mandalorian en uppsjö av nya och spännande karaktärer. De solklart mest populära är Mando själv och hans skyddsling The Child, men på deras resor kommer de i kontakt med allt från andra prisjägare, kvarlevor av Imperiet och raiders till monster och eremiter som lever på ödsliga ökenplaneter. Flera av dessa karaktärer har givetvis introducerats som actionfigurer till framförallt Black Series och The Vintage Collection men även som eftertraktade figurer från Hot Toys i skala 1:6.