TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här har vi samlat våra Star Wars hjälmar från märken som Anovos och Hasbro. Vi har bland annat Stormtrooper hjälmar och Rebel Pilot hjälmar.

Star Wars - Samlarprylar

Star Wars Hjälmar

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Star Wars Hjälmar hos Heromic – Dyk in i Galaxens Hjärta

Upplev den ultimata Star Wars-upplevelsen med Heromics exklusiva samling av Star Wars hjälmar. Som en ledande destination för alla Star Wars-entusiaster, erbjuder vi en imponerande kollektion av autentiska hjälmar från kända varumärken som Hasbro. Vår kategori av Star Wars hjälmar omfattar allt från de klassiska designs till de senaste modellerna från populära serier som Star Wars Black Series.

Autentiska Star Wars Hjälmar för Star Wars fans

Oavsett om du är en inbiten samlare eller en ny fan, våra Star Wars hjälmar är perfekta för att levandegöra dina favoritkaraktärer. Från de ikoniska hjälmarna av Darth Vader och Stormtroopers till de detaljrika modellerna från Star Wars Black Series, varje hjälm är en trogen återskapning av de berömda designerna från filmerna.

Star Wars Black Series Hjälmar – Kvalitet och Detaljrikedom

Star Wars Black Series är känd för sin exceptionella kvalitet och detaljrikedom, och vårt urval av Black Series hjälmar är inget undantag. Dessa hjälmar erbjuder inte bara en fantastisk visuell upplevelse, men de är också utrustade med funktioner som förbättrar din samlar- eller cosplay-upplevelse.

En Hjälm för Varje Star Wars Äventyr

Vår Star Wars hjälmkollektion innehåller något för varje fan. Varje hjälm i vårt sortiment är noggrant utvald för att försäkra högsta kvalitet och autenticitet. Oavsett om du önskar komplettera din cosplay, utöka din samling eller bara äga ett stycke av Star Wars-historien, har vi den perfekta hjälmen för dig.

Shoppa Star Wars Hjälmar hos Heromic – Kvalitet och Tillförlitlighet

På Heromic är vi stolta över att erbjuda produkter som kombinerar kvalitet med tillförlitlighet. Vår engagerade kundservice och snabba leverans säkerställer en smidig shoppingupplevelse. Vi förstår passionen bakom varje köp och strävar efter att leverera din Star Wars hjälm snabbt och effektivt.

Utforska vårt sortiment av Star Wars hjälmar och bli en del av den legendariska galaxen. Hos Heromic hittar du de mest autentiska och högkvalitativa Star Wars hjälmarna på marknaden.

Stormtrooper hjälm

En Stormtrooper hjälm är nog det första de flesta tänkre på när de hör Star Wars hjälm. Men självklart så finns det många fler Star Wars hjälmar än den klassiska Stormtrooper hjälmen. Bara Stormtrooper hjälmen kommer i flera olika modeller, exempelvis en Snowtrooper hjälm, AT-AT Driver hjälm eller en First Order Stormtrooper hjälm.

Darth Vader hjälm

Även Darth Vaders hjälm har det gjorts flera Star Wars helmet replicas av. Darth Vaders hjälm är nog den mest igenkända hjälmen i filmhistorien och en mycket uppskattad samlarpryl för alla som älskar Star Wars.

Anovos Star Wars hjälm

Anovos är det mest meriterade märket när det kommer till Star Wars hjälmar. Anovos har gjort sig kända för sin höga kvalité och sina otroligt realistiska och detaljrika Star Wars hjälmar. För den som tycker att hjälmarna från Anovos är något för dyra så finns det billigare alternativ.

Hasbro Star Wars hjälm

Hasbro har börjat släppa Star Wars hjälmar i deras Star Wars Black Series. Hjälmarna går inte att jämföra med modellerna från Anovos när det kommer till kvalité och detaljrikedom. Men Hasbros Star Wars hjälmar ligger mycket lägre i pris. Tar man med priset i beräkningen så är hjälmarna från Hasbro riktigt bra köp där man får mycket hjälm för pengarna.

Star Wars Black Series hjälmar

Star Wars Black Series hjälmar är en samlarserie av skalenliga hjälmar från Star Wars-universumet som tillverkas av Hasbro. Hjälmarna är baserade på hjälmarna som används i Star Wars-filmerna och TV-serierna. De är i skala 1/1, vilket innebär att de är exakt lika stora som hjälmarna som används av karaktärerna i filmerna.

Varje hjälm är tillverkad av högkvalitativt material och har många fina detaljer som gör att de ser mycket realistiska ut. Star Wars Black Series hjälmar har ofta elektroniska funktioner och kan spela upp autentiska ljudeffekter som är hämtade direkt från filmerna och TV-serierna.

Hjälmarna är bekväma att bära, med justerbara remmar som gör att de passar nästan alla huvudstorlekar.

Några exempel på hjälmar som ingår i Star Wars Black Series-serien är Boba Fett-hjälmen, Darth Vader-hjälmen, Stormtrooper-hjälmen, Kylo Ren-hjälmen och The Mandalorian-hjälmen. Dessa hjälmar är utmärkta samlarobjekt för Star Wars-fans och ger en autentisk upplevelse av hjälmarna från Star Wars-universumet.