TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Det finns så många olika Boba Fett prylar så att vi tycker att han förtjänar en egen kategori. Här har vi samlat Boba Fett actionfigurer, samlarprylar och andan Boba Fett merchandise.

Star Wars - Samlarprylar

Boba Fett Merchandise

« Föregående sida 1 2 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Boba Fett Prylar

Det finns inte många filmkaraktärer som finns i så många olika versioner av actionfigurer som Boba Fett. Alla de stora märkena som Sideshow, Hot Toys och Kotobukiya har alla släppt minst en samlarfigur av Boba Fett.

Boba Fett actionfigurer

Dett finns många olika actionfigurer av Boba Fett. Kenner gjorde självklart en actionfigur av Boba Fett när de tillverkade sina figurer baserade på Star Wars. Kenner gjorde en Boba Fett Prototype Action Figure, en prototyp från 1979, som aldrig gick i produktion. Denna Boba Fett actionfigur anses av många samlare vara actionfigurernas heliga graal. Figuren tillverkades endast i ett enda exemplar. Actionfiguren har blivit så välkänd att det på senare dar har gjorts flera nyproduktioner av den.

Boba Fett leksaker

Boba Fett är en av de mest populär karaktärerna från Star Wars, och det finns en mängd olika leksaker för fans att köpa och samla på. Nedan följer några exempel på Boba Fett-leksaker:

- Actionfigurer: Det finns en mängd olika Boba Fett-actionfigurer, inklusive figurer som är utformade för att se ut precis som karaktären i filmerna. Dessa figurer kommer i olika storlekar och utformningar, och många av dem inkluderar också tillbehör och vapen.

- Leksaksfordon: Det finns också en mängd olika leksaksfordon som har en Boba Fett-tema, inklusive Boba Fett's Slave I-fartyg och Boba Fett's Speeder Bike.

- LEGO-set: LEGO har också gjort flera Star Wars-set som inkluderar Boba Fett som en av karaktärerna. Dessa set inkluderar ofta minifigurer av Boba Fett och andra Star Wars-karaktärer, samt byggbara modeller av fartyg och andra fordon från filmerna.

- Samlarfigurer: För samlare finns det också en mängd olika Boba Fett-samlingar som är tillgängliga. Dessa inkluderar högkvalitativa figurer i större storlekar, signaturer och andra exklusiva föremål.

Det är många olika tillverkare som har producerat Boba Fett-leksaker, inklusive Hasbro, LEGO, Hot Toys och många fler.

Mandalorian Boba Fett

Boba Fett gjorde storartad comeback i The Mandalorian. Självklart kom det samtidigt även ut mängder av Mandalorian Boba Fett actionfigurer. För alla som älskar Boba Fett merchandise men som inte samlar på actionfigurer finns det självklart mycket annat att välja på. Vad sägs om en Mandalorian Boba Fett mugg, en Boba Fett klocka eller ett Boba Fett gosedjur?

Vem är Boba Fett?

Boba Fett är en fiktiv karaktär i Star Wars-sagan. Han är en klonad prisjägare och son till den första klonade prisjägaren Jango Fett. Han dyker först upp i Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980) och återkommer senare i Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983). Boba Fett är känd för sin unika rustning och sin roll som en av de skickligaste prisjägarna i galaxen.

Vad hände med Boba Fett?

I Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983) faller Boba Fett in i Sarlacc på Tatooine, en svårövervinnelig monsterart som har förmågan att förtära sina offer över tusentals år.

Innan detta, i Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) det avslöjas att Boba Fett är en klonad son till Jango Fett, den första klonade prisjägaren som användes som mall för klonarmén. Det finns också en roman som heter "Star Wars: The Clone Wars: No Prisoners" (2009) där det beskrivs hur Boba Fett överlever fallet och kämpar sig ur sarlacc men denna berättelse är inte canonically accepterad av Disney.

I serien The Book of Booba Fett får vi se att Boba Fett visst överlevde fallet ner i Sarlacc och får där följa hans fortsatta äventyr.

När utspelar sig The Book of Boba Fett?

The Book of Boba Fett utspelar sig i samma tidslinje som "The Mandalorian", efter händelserna i Return of the Jedi filmen (Episode VI) och före The Force Awakens (Episode VII).

I vilken film dör Boba Fett?

Boba Fett dör i filmen Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983). Han faller in i sarlacc-pittan på Tatooine, ett monsterart som har förmågan att förtära sina offer över tusentals år, efter att ha blivit skjuten och skickad omkull av Han Solo. Han överlever inte fallet och hans kropp blev aldrig hittad.

Det var i alla fall vad alla trodde fram tills att Diseny tog över och gjorde serien The Mandalorian. Där visade det sig att Boba Fett överlevde fallet och är vid liv.