TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Det finns så många olika Boba Fett prylar så att vi tycker att han förtjänar en egen kategori. Här har vi samlat Boba Fett actionfigurer, samlarprylar och andan Boba Fett merchandise.

Star Wars - Samlarprylar

Boba Fett Merchandise

« Föregående sida 1 2 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Boba Fett Prylar

Det finns inte många filmkaraktärer som finns i så många olika versioner av actionfigurer som Boba Fett. Alla de stora märkena som Sideshow, Hot Toys och Kotobukiya har alla släppt minst en samlarfigur av Boba Fett.

Boba Fett actionfigurer

Dett finns många olika actionfigurer av Boba Fett. Kenner gjorde självklart en actionfigur av Boba Fett när de tillverkade sina figurer baserade på Star Wars. Kenner gjorde en Boba Fett Prototype Action Figure, en prototyp från 1979, som aldrig gick i produktion. Denna Boba Fett actionfigur anses av många samlare vara actionfigurernas heliga graal. Figuren tillverkades endast i ett enda exemplar. Actionfiguren har blivit så välkänd att det på senare dar har gjorts flera nyproduktioner av den.

Boba Fett Merchandise

För alla som älskar Boba Fett merchandise men som inte samlar på actionfigurer finns det självklart mycket annat att välja på. Vad sägs om en Boba Fett mugg, en Boba Fett klocka eller ett Boba Fett gosedjur?