TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Star Wars - Samlarprylar

Baby Yoda samlarprylar

« Föregående sida 1 2 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Baby Yoda samlarfigurer

Få karaktärer i Star Wars universum har fått sånt stort genomslag som den otroligt charmiga Grogu, som snabbt fick smeknamnet 'Baby Yoda' av fansen. Alla de stora samlarmärkena som Hasbro, Sideshow och Hot Toys har släppt ett flertal olika Baby Yoda actionfigurer och statyer.

Baby Yoda leksaker

Hos oss hittar du många gulliga Baby Yoda leksaker så som Grogu gosedjur och talande Baby Yoda dockor. De passar både till yngre barn och vuxna samlare.

Är det Yoda i Mandalorian?

När Baby Yoda först dök upp i tv-serien the Mandalorian så var det många som trodde att detta var en ung Yoda. Grogu är dock inte Yoda. The Mandalorian utspelar sig efter händelserna i Episod 4 - The Empire Strikes Back. Således kan inte Baby Yoda vara samma karaktär som Yoda.

Vad heter Baby Yoda i Mandalorian?

Ett par avsnitt in i serien The Mandalorian så får vi veta att Baby Yoda heter Grogu.

Hur många år är Baby Yoda?

Grogu föddes 41 BBY och är 50 år gammal när The Mandalorian utspelar sig. Trots den höga åldern är han en liten bebis på grund av hur långsamt hans ras åldras. Yoda som är samma ras som Grogu var 900 år gammal när han dog.