Tillagd i varukorgen

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Pokemon kort har fått ett stort uppsving de senaste åren. Hos oss hittar du alltid de senaste Pokemonkorten till låga priser och med snabb leverans. Pokemon kort är lika roliga att bara samla på som samlarkort och att faktiskt spela med.

Pokemon - Gosedjur och leksaker

Pokemon Kort

Din sökning tyvärr gav inga träffar.

Vi är fortfarande en relativt nystartad butik och håller för fullt på att bygga upp ett riktigt bra sortiment. Hjälp oss gärna med detta genom att berätta vad du är ute efter.

Skicka gärna ett mail till info@heromic.se och berätta vad du saknar, så ska vi göra vårt bästa för att få tag på det du letar efter.

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Betalningsalternativ

Pokemonkort Sverige

Hos Heromic hittar du alltid de senaste Pokemonkorten. Oavsett om du älskar att spela med korten eller bara att samla Pokemonkort så kan du köpa Pokemonkort hos oss.

Pokemon Trading Card Game

De första Pokemonkorten lanserades 1996 och baserades på Pokemon spelen utgivna av Nintendo. Spelarna går in i rollen som Pokemon tränare och använder sina Pokemon kort för att besegra sin motståndare. I Sverige är inte själva spelet så utbrett och de flesta samlar på Pokemonkort som samlarkort. Men om du ännu inte har provat att faktiskt spela med dina Pokemonkort så kan vi verkligen rekommendera det.