TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Masters of the Universe samlarprylar

Skeletor Actionfigurer

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Skeletor samlarprylar

Skeletor är en av de mest kända skurkarna i den populära tecknade TV-serien och leksakslinjen Masters of the Universe, som skapades av leksaksföretaget Mattel på 1980-talet.

Skeletor är en ondskefull härskare över Snake Mountain och en av de främsta fienderna till seriens hjälte, He-Man. Han är känd för sitt ikoniska utseende, som inkluderar ett skelettliknande ansikte och en lila huvudbonad. Skeletors personlighet är hänsynslös och ondskefull, och han är besatt av att erövra Eternia och besegra He-Man.

Skeletor har en rad lojala följeslagare och underhuggare, inklusive Evil-Lyn, Beast Man och Trap Jaw. Han är också känd för att använda magi och teknologi för att öka sin makt och övervinna sina fiender.

Skeletor har dykt upp i många olika medier, inklusive animerade TV-serier, filmer, datorspel och serietidningar. Han har blivit en ikonisk figur inom populärkulturen och fortsätter att fascinera fans över hela världen.

Skeletor leksaker

Skeletor actionfigurer är mycket populära samlarobjekt och leksaker bland fans av Masters of the Universe. Det finns många olika Skeletor-actionfigurer som har tillverkats av olika företag under åren, inklusive Mattel, Funko och Super7.

De ursprungliga Skeletor-actionfigurerna som skapades av Mattel på 1980-talet var en del av Masters of the Universe-leksakslinjen och var ganska begränsade när det kom till detaljer och rörlighet. SPå snare år har det släppts nya versioner av Skeletor-actionfigurer med förbättrad kvalitet, design och rörlighet.

En av de mest populära Skeletor-actionfigurerna är Super7 Ultimate Skeletor, som är en 7-tumsfigur med många rörliga delar och utbytbara tillbehör. Andra populära figurer inkluderar Funko Pop! Skeletor, som är en mindre, mer stylad version av figuren, och Masters of the Universe Origins Skeletor, som är en moderniserad version av den ursprungliga leksaksfiguren.

Skeletor-actionfigurer är en viktig del av Masters of the Universe-samlarvärlden och är en favorit bland både samlare och fans av serien.

Skeletor Merchandis

Det finns ett brett utbud av Skeletor-merchandise som finns tillgängligt, inklusive kläder, leksaker, figurer, samlarobjekt, filmer, TV-serier och mer.

En av de mest populära typerna av Skeletor-merchandise är leksaker och figurer. Skeletor är en av de mest kända skurkarna i Masters of the Universe-serien, och hans ikoniska utseende gör honom till en favorit bland samlare av actionfigurer och leksaker. Det finns många olika Skeletor-actionfigurer tillgängliga från olika tillverkare, inklusive Mattel, Funko och Super7.

Skeletor-kläder är också mycket populära bland fans. Det finns t-shirts, hoodies, hattar och andra klädesplagg med Skeletor-tema som är tillgängliga från olika företag. Skeletor-merchandise inkluderar också samlarobjekt som statyer, muggar, nyckelringar, och annat tillbehör.

Förutom leksaker och kläder finns det också ett antal Skeletor-filmer och TV-serier som fans kan njuta av. Den klassiska Masters of the Universe-serien från 1980-talet finns tillgänglig på DVD och streamingtjänster, liksom den mer moderna serien Masters of the Universe: Revelation från Netflix.

Sammanfattningsvis finns det många olika typer av Skeletor-merchandise som finns tillgängliga för fans av Masters of the Universe-serien och karaktären Skeletor. Oavsett om det är leksaker, kläder, samlarobjekt eller filmer och TV-serier, finns det något för alla som vill hylla denna ikoniska skurk.

Vem gör rösten till Skeletor i Masters of the Universe?

I den klassiska Masters of the Universe-animen från 1980-talet och i vissa av dess uppföljare, spelade den amerikanska skådespelaren Alan Oppenheimer rösten till Skeletor. Oppenheimer är en mycket erfaren röstskådespelare som har arbetat på många animerade TV-serier och filmer.

I den mer moderna Masters of the Universe: Revelation-serien från Netflix, som släpptes år 2021, spelas rösten till Skeletor av den amerikanska skådespelaren Mark Hamill, som är mest känd för sin roll som Luke Skywalker i Star Wars-filmerna. Hamill har också en lång erfarenhet av röstskådespeleri och har spelat röster till karaktärer i många animerade TV-serier och filmer, inklusive Joker i Batman-animerade serier och filmer.

Vilka är Skeletors främsta följeslagare?

Skeletor har flera följeslagare i Masters of the Universe-serien, som ofta hjälper honom i hans ondskefulla planer att ta över Eternia och besegra He-Man och hans allierade. Här är några av Skeletors främsta följeslagare:

1. Evil-Lyn: En trollkvinna och en av Skeletors närmaste rådgivare och medhjälpare. Evil-Lyn är ofta involverad i Skeletors planer och strider mot He-Man och hans allierade.

2. Beast Man: En bestialisk varelse med förmågan att kommunicera med djur. Beast Man är en av Skeletors trognaste följare och används ofta för att utföra hans smutsiga arbete.

3. Trap Jaw: En skurk med en metallisk käke och en rad inbyggda vapen. Trap Jaw är en känd brottsling som är lojal mot Skeletor och ofta används som en stark krigare i hans armé.

4. Tri-Klops: En trefaldig varelse med tre olika ögon som ger honom olika förmågor. Tri-Klops är en av Skeletors främsta agenter och är ofta involverad i hans intriger och planer.

Dessa är några av Skeletors främsta följeslagare, men det finns också många andra skurkar och ondskefulla varelser som ibland samarbetar med honom.

Hur blev Skeletor till Skeletor?

Skeletors ursprungliga backstory är inte helt fastställt i Masters of the Universe-serien, men det finns vissa ledtrådar och antydningar om hans bakgrund.

Enligt Masters of the Universe-serien är Skeletor en före detta krigare från den främmande planeten Infinita, som blev förvisad till Eternia för sina onda handlingar. Skeletors ursprungliga namn är Keldor, och han var bror till Kung Randor på Eternia och farbror till prins Adam, som senare skulle bli He-Man.

Enligt serien utsattes Keldor för en förbannelse som ledde till att hans ansikte förändrades till ett skelettliknande utseende. Han använde sedan sin krigskunskap och sin nya skrämmande framtoning för att bli en mäktig härskares över Snake Mountain, där han samlade en armé av skurkar och varelser för att hjälpa honom i hans planer att erövra Eternia.

Det är också känt att Skeletor använder sig av magi och teknologi för att öka sin makt och stärka sig själv. Skeletor har också kämpat mot He-Man och andra hjältar på Eternia i flera decennier och har blivit en av de mest ikoniska skurkarna i populärkulturen.