TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du våra Spider-man actionfigurer och Spider-man samlarprylar. Vi har Spindelmannen samlarfigurer och leksaker från bland annat Marvel Select, Marvel Legends och Hot Toys.

Marvel figurer och leksaker

Spider-man samlarprylar

« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Spider-man leksaker

Spider-man eller Spindelmannen som han kallas på svenska är en av Marvels mest kända superhjältar. Spider-man är även en av de hjältar som har fått stå modell för actionfigurer och andra leksaker flest gånger. Spindelmannen har blivit actionfigur i både Marvel Select serien från Diamond Select och Marvel Legends från Hasbro. Även kända märken som Hot Toys har gjort flera upplagor av Spider-man samlarfigurer.

Spider-man merchandise

Spindelmannen skapades av Stan Lee på 60-talet. Det som var unikt för Spider-man var att han var en tonåring som kämpade med vanliga tonårsproblem vid sidan av att bekämpa brott och skurkar. Ända sedan Spindelmannen kom ut på 60-talet så har det alltid producerats en hel del merchandise och samlarprylar baserat på Spindelmannen. Men antalet Spindelmannen samlarprylar och andra Spider-man saker har fullständigt exploderat sen den första storfilmen baserad på Spider-man gick upp på biograferna 2002. Vi har valt att fokusera på Spider-man samlarprylar och actionfigurer riktade till vuxna samlare, även om det görs minst lika mycket Spider-man prylar och Spider-man kläder som är riktiade till barn.

Spider-man plushies

De vanligaste Spider-man samlarprylarna är helt klart actionfigurer och andra samlarfigurer. Men det finns även många fina Spider-man gosedjur och Spider-man muggar för den som vill utöka sin samling med något annat. Vi är lika förtjusta i Spider-man som alla andra och fortsätter hela tiden att utvidga vårt sortiment av Spider-man prylar. Glöm inte att titta besöka oss med jämna mellanrum eller hör helt enkelt av dig om du saknar något.