TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du våra Spider-man actionfigurer och Spider-man samlarprylar. Vi har Spindelmannen samlarfigurer och leksaker från bland annat Marvel Select, Marvel Legends och Hot Toys.

Marvel figurer och leksaker

Spider-man samlarprylar

« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Spider-man leksaker

Spider-man eller Spindelmannen som han kallas på svenska är en av Marvels mest kända superhjältar. Spider-man är även en av de hjältar som har fått stå modell för actionfigurer och andra leksaker flest gånger. Spindelmannen har blivit actionfigur i både Marvel Select serien från Diamond Select och Marvel Legends från Hasbro. Även kända märken som Hot Toys har gjort flera upplagor av Spider-man samlarfigurer.

Spider-man merchandise

Spindelmannen skapades av Stan Lee på 60-talet. Det som var unikt för Spider-man var att han var en tonåring som kämpade med vanliga tonårsproblem vid sidan av att bekämpa brott och skurkar. Ända sedan Spindelmannen kom ut på 60-talet så har det alltid producerats en hel del merchandise och samlarprylar baserat på Spindelmannen. Men antalet Spindelmannen samlarprylar och andra Spider-man saker har fullständigt exploderat sen den första storfilmen baserad på Spider-man gick upp på biograferna 2002. Vi har valt att fokusera på Spider-man samlarprylar och actionfigurer riktade till vuxna samlare, även om det görs minst lika mycket Spider-man prylar och Spider-man kläder som är riktiade till barn.

Spider-man plushies

De vanligaste Spider-man samlarprylarna är helt klart actionfigurer och andra samlarfigurer. Men det finns även många fina Spider-man gosedjur och Spider-man muggar för den som vill utöka sin samling med något annat. Vi är lika förtjusta i Spider-man som alla andra och fortsätter hela tiden att utvidga vårt sortiment av Spider-man prylar. Glöm inte att titta besöka oss med jämna mellanrum eller hör helt enkelt av dig om du saknar något.