TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här har vi samlat våra Captain America actionfigurer och Captain America samlarprylar. Vi har Captain America samlarfigurer från bland annat Marvel Select och Marvel Legends.

Marvel figurer och leksaker

Captain America samlarprylar

« Föregående sida 1 2 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Captain America actionfigurer

Som så många andra Marvel-figurer de senaste åren så har Captain America fått sig ett riktigt uppsving. Mycket av den ökade populariteten beror så klart på de många filmerna som släppts. Vi har fått se Captain America i The Avengers och Captain America: Civil War. Från dessa filmer har det självklart även släppts actionfigurer och annan Captain America merchandise. Hos oss hittar du Captain America actionfigurer från bland annat Marvel Select, Marvel Legends och Marvel Titan Hero.

Captain America samlarprylar

För den som älskar Captain America finns det mycket mer än bara actionfigurer att samla på. Hos Heromic hittar du även muggar, gosedjur och många andra små Captain America prylar. De flesta tänkbara samlarprylarna kan man faktiskt få tag på med Captain America-tema. Vi har exempelvis en Captain America Bobblehead i NECAs Head Knocker-serie.

Captain America gosedjur

Actionfigurer och andra samlarfigurer är helt klart den vanligaste typen av Captain America samlarprylar. Men tro vi har även söta små mjukisdjur av Captain America.

Captain America Merchandise

De flesta produkterna finns som Captain America Merchandise. Vi tar ständigt in mer och mer Captain America Merchandise i vårt sortiment. Letar du efter någon specifik Captain America sak som du inte hittar hos oss så är du alltid välkommen att höra av dig. Vi bygger gärna ut vårt sortiment av Captain America prylar med hjälp av er samlare.

Vem är Captain America

Captain America är en fiktiv superhjälte skapad av Marvel Comics. Han gjorde sin första framträdande i Captain America Comics #1 i mars 1941. Hans riktiga namn är Steve Rogers, en före detta svag och sjuklig man som får superkrafter genom att delta i ett försök med en serumet som gör honom till en perfekt fysiskt kraftfull och mentalt motståndskraftig individ.

Han använder sin nya kraft för att bekämpa Nazityskland under Andra världskriget och senare som en medlem av Avengers, en grupp av superhjältar som kämpar för att skydda jorden.

Captain America är känd för sin lojalitet mot USA, hans moraliska riktlinjer och hans förmåga att leda andra superhjältar. Han är också känd för att bära en unik sköld som han använder både som försvar och som ett vapen.

Vad är Captain Americas riktiga namn?

Captain Americas riktiga namn är Steve Rogers.

Hur gammal kan Captain America bli?

Captain America är en fiktiv karaktär och hans ålder kan variera beroende på berättelsen, men i de flesta versioner av berättelsen är han ungdomlig och vital tack vare serumet som gav honom superkrafter.

I de flesta berättelser så är Steve Rogers, Captain America, immun mot åldrande och kan leva för evigt, men han kan fortfarande skadas och dödas i strid.

Det finns också vissa berättelser där Captain America åldras normalt men med långsamma process, detta kan variera beroende på berättelsen.

Vilken sjukdom hade Steve Rogers?

Steve Rogers, före han blev Captain America, var en svag och sjuklig man som led av en sjukdom som gjorde honom svag och känslig för sjukdomar. I de flesta berättelser beskrivs han som att ha en kronisk sjukdom som gör honom undernärd och med svår andning.

I de tidigare versionerna av berättelsen så beskrivs hans sjukdom som en form av polio, men i senare versioner så kallas det bara för "fragilitas ossium" (bräcklighet i benen) eller "hypersensitivity to disease" (överkänslighet mot sjukdomar).