TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du våra Marvels the Avengers actionfigurer och Marvel Avengers leksaker. Vi har actionfigurer av bland annat Captain America, Iron Man och Thor.

Marvel figurer och leksaker

Avengers Samlarprylar & Leksaker

« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Avengers actionfigurer

Hos oss hittar du alla möjliga samlarprylar från Avengers. Vi har samlarfigurer, muggar, Bust Banks och samlarstatyer. Diamond Select har släppt actionfigurer av flera av karaktärer från Avengers i deras populära Marvel Select-serie. Exempel på detta är Captain America, Iron Man, Hulk och Hawleye. Även Hasbro har lanserat många Avengers actionfigurer i deras Marvel Legends-serie.

Avengers leksaker

Här hittar du jättemånga fina Avengers leksaker från märken som Hasbro och Diamond Select. De populäraste serierna med Avengers leksaker är Marvel Select, Marvel Titan Hero och Marvel Legends från Hasbro. Avengers leksaker uppskattas så väl av barn som vuxna samlare.

Avengers Merchandise

Avengers prylar kan vara så mycket mer än bara leksaker och actionfigurer. Vi har exempelvis Avengers muggar, Avengers Bobbleheads och Avengers Bust Banks. Oavsett vilket Avengers Merchandise du är ute efter så hoppas vi att du ska hitta något du gillar hos oss.

Avengers figurer

The Avengers skapades av Stan Lee och Jack Kirby på 60-talet. De ville ta fram en ny superhjälte-grupp i stil med Fantastic Four och X-Men. Men i stället för att skapa helt nya karaktärer valde man att återanvända några av Marvels mest populära figurer. Den ursprungliga uppsättningen av the Avengers blev Thor, Iron Man, Ant-Man, Wasp och Hulken. Genom åren anslöt sig även andra hjältar som exempelvis Captain America, Quicksilver, She-Hulk och Hawkeye.