TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Harry Potter-kläder kan vara perfekta till både maskeraden eller vardagen. Hos oss hittar du Harry Potter T-shirts och tröjor samt Harry Potter slipsar och halsdukar från Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff och Ravenclaw. Välj Harry Potter kläder från det elevhemmet du vill tillhöra. Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff eller Ravenclaw?

Harry Potter - Trollstavar & Prylar

Harry Potter - Kläder

249:-

Beställningsvara

Lev. Aug 2024

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Harry Potter T-shirt

Vi har Harry Potter T-shirts med tryck från elevhemmen Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff och Ravenclaw. Vi har en Harry Potter t-shirt för dig, oavsett vilket emblem du vill bära. Hos oss hittar du även Harry Potter t-shirts med roliga Harry Potter-tryck.

Harry Potter Halsdukar

Hos oss hittar du även Harry Potter halsdukar med elevhemmen Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff och Ravenclaws färger. Gryffindor halsduken finns till och med i två olika färger.

Harry Potter Mössor

Ett annat populärt plagg är en Harry Potter mössa. Även bland mössorna går det självklar att få en Harry potter mössa med sitt favorit-elevhems färger. Du kan få mössan i Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff eller Ravenclaws färger.

Harry Potter Slipsar

En Harry Potter-slips kan vara det perfekta lilla tillbehöret vid cosplay eller maskerad. Men en Gryffindor slips eller en Harry Potter-slips med Slytherin-emblem passar självklart lika bra på kontoret eller när du helt enkelt vill vara riktigt stilig. Självklart har vi Harry Potter-slipsar med emblem från Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff och Ravenclaw.

Harry Potter-uniform

Oavsett om du är på jakt efter en Harry Potter-uniform för cosplay eller om du bara vill ha en snygg Harry Potter-halsduk för att du gillar Harry Potter så har vi kläder till dig.

Harry Potter-dräkt

En snygg Harry Potter-dräkt kräver självklart de rätta kläderna. Men du kommer ganska långt med bara en Harry Potter slips eller en Harry Potter halsduk. Välj färg på Harry Potter-kläderna efter det elevhem som du vill tillhöra. Vi har kläder från Slytherin, Gryffindor, Hufflepuff och Ravenclaw.