TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Till nästan alla storfilmer de senaste åren har det kommit mängder av samlarprylar och memorabilia. Populärast är Marvel-prylarna och så klart Star Wars-prylarna. Men även samlarobjekt från klassiker som Alien och Predator är populära bland samlare.

Under denna kategori hittar du samlarobjekt från de bästa filmerna. Actionfigurer, samlarfigurer och andra samlarprylar från film!

Samlarfigurer efter tema

Samlarprylar - Film

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Nästa sida »

1 279:-

Beställningsvara

Lev. 1-2 veckor

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Samlarobjekt - Film

Oavsett om du är en inbiten samlare av filmmemorabilia eller bara ett stort fan av en viss film så hoppas vi att du hos oss ska kunna hitta de samlarobjekt och samlarprylar ur filmens värld som du letar efter.

Samlarprylar från film

Det här är en av våra största kategorier. De flesta av våra samlarpryla kommer faktiskt från någon film. Filmer som Star Wars, Alien, Predator och Lord of the Rings har gett oss massor med fantastiska samlarprylar och samlarfigurer. Skulle man inte räkna in Star Wars-prylar och Sagan om Ringen-prylar som samlarprylar från film så skulle denna kategori med samlarobjekt bli betydligt glesare.