TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Batman är utan tvekan en av serievärldens mest älskade hjältar. Hos oss hittar du alla möjliga Batman prylar. Allt ifrån Batman actionfigurer till Batman samlarprylar.

DC Comics - Actionfigurer

Batman Samlarprylar

Underkategorier

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Batman Actionfigurer

Heromic har ett av Sveriges största sortiment av Batman actionfigurer och andra Batman prylar. Genom åren har vi fått se Batman i alla möjliga skepnader och till varje Batman finns en Batman actionfigur. Samlar man på Batman-prylar så gäller det att hänga med. Det finns Batman actionfigurer för alla, oavsett om man är ute efter verklighetstrogna samlarfigurer från Hot Toys i skala 1/6 eller bara en liten Batman-figur att ge bort i present.

Batman Prylar

Den som gillar att Batman prylar kan vara lugn, det finns mycket roligt att hitta. Kanske är du på jakt efter en Batman mugg, Batman T-shirt eller ett Batman gosedjur. Oavsett om du bara är ute efter en Batman mugg eller en Batman t-shirt eller letar efter en mycket påkostad Batman staty så hoppas vi att du ska hitta något hos oss. Hör gärna av dig till oss om du inte hittar de Batman-samlarprylar som du är ute efter, så ska vi göra vårt bästa att få tag på det du är ute efter.

Batman Merchendise

Eftersom Batman är en av de äldsta och mest populära superhjältarna vi har, så är det även en av de hjältarna med mest merchendise kring sig. Vintage Batman merchendise och vintage Batman prylar är idag mycket eftertraktade samlarobjekt. Hos oss hittar du endast nya Batman prylar. Men Batman kommer att leva vidare och en dag kanske Batman prylarna du hittar hos oss är eftertraktade Batman vintage samlarprylar. Det är aldrig försent att börja samla på Batman prylar.

Batman Leksaker

De flesta Batman leksakerna du hittar hos oss riktar sig till vuxna samlare. Men självklart går det även bra att leka med alla Batman actionfigurer som finns i vårt sortiment. Men vissa av Batman figurerna är ganska ömtåliga och om de ska användas som leksaker så gäller det att vara lite försiktig med dem.

Vilka skådespelare har spelar Batman?

Det finns många skådespelare som har spelat Batman i olika filmer och TV-serier genom åren. Några av de mest kända inkluderar:

1. Adam West - som spelade Batman i TV-serien "Batman" från 1966 till 1968.

2. Michael Keaton - som spelade Batman i filmerna "Batman" (1989) och "Batman Returns" (1992) regisserad av Tim Burton.

3. Val Kilmer - som spelade Batman i filmen "Batman Forever" (1995) regisserad av Joel Schumacher.

4. George Clooney - som spelade Batman i filmen "Batman & Robin" (1997) regisserad av Joel Schumacher.

5. Christian Bale - som spelade Batman i Christopher Nolan's "The Dark Knight Trilogy" (2005-2012) filmerna "Batman Begins" (2005), "The Dark Knight" (2008), och "The Dark Knight Rises" (2012).

6. Ben Affleck - som spelade Batman i filmerna "Batman v Superman: Dawn of Justice" (2016), "Suicide Squad" (2016) och "Justice League" (2017)

7. Robert Pattinson - som spelar Batman i "The Batman" (2022) regisserad av Matt Reeves.

Vad heter staden där Batman bekämpar brott?

Den fiktiva staden där Batman bekämpar brott är Gotham City. Gotham City är en fiktiv stad som är hemmet för Batman och hans motståndare. Det är en dyster och mörk stad som ofta beskrivs som en symbol för korruption och brottslighet. Gotham City har ofta ansetts vara en parallell till verkliga städer som New York City eller Chicago.

I vilken ordning ska man se Batman?

Det finns ingen exakt ordning på hur man bör se Batman-filmerna eftersom de flesta av dem är oberoende av varandra och har olika regissörer och skådespelare. Men här är några förslag på olika sätt man kan se Batman-filmerna:

1. Kronologisk ordning:

Batman (1989)
Batman Returns (1992)
Batman Forever (1995)
Batman & Robin (1997)
Batman Begins (2005)
The Dark Knight (2008)
The Dark Knight Rises (2012)
Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)
Suicide Squad (2016)
Justice League (2017)
The Batman (2022)

2. Nolan's Dark Knight trilogy:

Batman Begins (2005)
The Dark Knight (2008)
The Dark Knight Rises (2012)

3. Batman solo films:

Batman (1989)
Batman Returns (1992)
Batman Forever (1995)
Batman & Robin (1997)
The Batman (2022)

4. Efter regissör:

Tim Burton's Batman films: Batman (1989), Batman Returns (1992)
Joel Schumacher's Batman films: Batman Forever (1995), Batman & Robin (1997)
Christopher Nolan's Batman films: Batman Begins (2005), The Dark Knight (2008), The Dark Knight Rises (2012)
Zack Snyder's Batman films: Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), Justice League (2017)
Matt Reeves's Batman films: The Batman (2022)

Det finns många Batman-filmer och TV-serier som inte är med i dessa listor.

Är Batman med i Marvel?

Nej, Batman är inte med i Marvel, han är en karaktär som ägs av DC Comics, inte Marvel Comics. Batman är en av de mest kända superhjältarna från DC Comics och har varit med i många filmer, TV-serier och serietidningar under årens lopp.

Kan Batman flyga?

Traditionellt sett kan inte Batman flyga i serietidningar och filmer. Han är en vanlig människa utan superkrafter. Han använder sig av teknologiska hjälpmedel som exempelvis batwing eller bat-glider för att kunna sväva eller glida långsamt. Batman är också känd för att använda rappelleringsutrustning och andra teknologiska hjälpmedel för att ta sig runt i staden. Men Batman är en expert på att utnyttja sin kondition och utbildning för att ta sig runt snabbt och effektivt, han är också expert på att rappellera sig från höga byggnader.

Finns Gotham City på riktigt?

Gotham City är en fiktiv stad som skapades av DC Comics och är hemmet för Batman och hans motståndare. Den är ofta beskriven som en parallell till verkliga städer som New York City eller Chicago. Gotham City har aldrig funnits på riktigt och är en produkt av fantasin från serie- och film skaparna. Även om det inte finns någon verklig plats med detta namn, har det blivit en välkänd symbol inom populärkulturen och används ofta som en metafor för korruption och brottslighet i storstäder.