TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Batman är utan tvekan en av serievärldens mest älskade hjältar. Hos oss hittar du alla möjliga Batman prylar. Allt ifrån Batman actionfigurer till Batman samlarprylar.

DC Comics - Actionfigurer

Batman Samlarprylar

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Batman Actionfigurer

Heromic har ett av Sveriges största sortiment av Batman actionfigurer och andra Batman prylar. Genom åren har vi fått se Batman i alla möjliga skepnader och till varje Batman finns en Batman actionfigur. Samlar man på Batman-prylar så gäller det att hänga med. Det finns Batman actionfigurer för alla, oavsett om man är ute efter verklighetstrogna samlarfigurer från Hot Toys i skala 1/6 eller bara en liten Batman-figur att ge bort i present.

Batman Prylar

Den som gillar att Batman prylar kan vara lugn, det finns mycket roligt att hitta. Kanske är du på jakt efter en Batman mugg, Batman T-shirt eller ett Batman gosedjur. Oavsett om du bara är ute efter en Batman mugg eller en Batman t-shirt eller letar efter en mycket påkostad Batman staty så hoppas vi att du ska hitta något hos oss. Hör gärna av dig till oss om du inte hittar de Batman-samlarprylar som du är ute efter, så ska vi göra vårt bästa att få tag på det du är ute efter.

Batman Merchendise

Eftersom Batman är en av de äldsta och mest populära superhjältarna vi har, så är det även en av de hjältarna med mest merchendise kring sig. Vintage Batman merchendise och vintage Batman prylar är idag mycket eftertraktade samlarobjekt. Hos oss hittar du endast nya Batman prylar. Men Batman kommer att leva vidare och en dag kanske Batman prylarna du hittar hos oss är eftertraktade Batman vintage samlarprylar. Det är aldrig försent att börja samla på Batman prylar.

Batman Leksaker

De flesta Batman leksakerna du hittar hos oss riktar sig till vuxna samlare. Men självklart går det även bra att leka med alla Batman actionfigurer som finns i vårt sortiment. Men vissa av Batman figurerna är ganska ömtåliga och om de ska användas som leksaker så gäller det att vara lite försiktig med dem.