TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du alla samlarprylar med The Witcher, från både spelen och tv-serien.

Samlarobjekt - Dator-/Tv-spel

The Witcher Statyer och Samlarprylar

« Föregående sida 1 2 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Andrzej Sapkowski's böcker fick liv genom The Witcher spelen. De mycket älskade spelen ledde till en populär tv serie. Folk tröttnar helt enkelt inte på Geralt och vill alltid ha mer. Nu kan du köpa hem statyer med dina favoritkaraktärer från spelen, eller varför inte lägga ett pussel medan du väntar på nästa säsong av tv-serien?

The Witcher prylar

The Witcher-serien har en rad olika merchandise tillgänglig, inklusive kläder, accessoarer, samlarfigurer och leksaker.

Kläder och accessoarer inkluderar t-shirts, kepsar, armband och halsband med motiv från serien.

Samlarfigurer är också populära bland fansen och det finns många olika företag som tillverkar dem, inklusive McFarlane Toys, Dark Horse Deluxe, Prime 1 Studio, Iron Studios.

The Witcher Leksaker så som Geralt's svärd är också mycket populärt.

The Witcher är en serie fantasyböcker skrivna av den polske författaren Andrzej Sapkowski. Böckerna har sedan anpassats till en spel-serie med samma namn utvecklat av CD Projekt RED och en TV-serie.

Berättelsen följer huvudkaraktären Geralt of Rivia, en muterad monsterjägare känd som en "witcher". Han reser runt i en fiktiv värld och tar upp uppdrag för att jaga och döda monster. Han är också involverad i komplicerade intriger och politiska maktspel.

Spelen i The Witcher-serien är action-RPG:er med fokus på utforskning, karaktärsutveckling och beslut. De är kända för deras mörka, vuxna teman, komplexa karaktärer och val och konsekvenser-mekanik.

TV-serien bygger på böckerna och följer också Geralt of Rivia och hans äventyr, och har premiär på Netflix. Serien är känd för sin vackra produktion, skådespeleri och för att följa böckerna noga.

Hur nära följer the Witcher tv serien böckerna?

The Witcher TV-serien följer böckerna på ett allmänt sett, men det finns vissa skillnader mellan dem. Serien följer huvudsakligen handlingen i böckerna och är väldigt trogen mot kärnan i berättelsen, men det finns vissa avvikelser och tillägg till handlingen, karaktärerna och platserna, detta är något som är vanligt i anpassningar från böcker till skärmen.

Några exempel på skillnader mellan serien och böckerna är: - Serien följer en annan tidslinje än böckerna, med händelser som sker parallellt eller i annan ordning.

- Serien inkluderar karaktärer som inte finns med i böckerna eller som har en annan roll i böckerna.

- Serien har några scener och händelser som inte finns i böckerna och vissa scener och händelser i böckerna som inte finns med i serien.

Så även om serien är mycket trogen mot böckerna, så finns det vissa skillnader mellan dem. Serien ger en utökad version av världen och berättelsen från böckerna.

Vem är Yennefer's sanna kärlek?

Yennefer of Vengerberg är en karaktär i The Witcher-serien, både i böckerna och i TV-serien. I berättelsen är hon en mäktig trollkvinna och Geralt of Rivia, den huvudkaraktären, är hennes kärlek. De har ett komplext förhållande som utvecklas genom berättelsen och är ofta kärleksintriger involverade.

Yennefer och Geralt har ett nära band som är känt för att vara starkt och passionerat, men också komplicerat och svårt. Deras relation är inte alltid enkel och det finns perioder då de är ifrån varandra eller inte är ihop. Men både i böckerna och i serien är det tydligt att Yennefer och Geralt har en stark kärlek till varandra.