TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du våra The Legend of Zelda Samlarprylar. Vi har allt ifrån Zelda-actionfigurer av Link till tröjor med tryck från Zelda.

Samlarobjekt - Dator-/Tv-spel

The Legend of Zelda Samlarprylar

129:-

Beställningsvara

Lev. 1-2 veckor

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Zelda actionfigurer

The Legend of Zelda är ett av världens mest kända och älskade rollspel. Hos oss hittar du actionfigurer och samlarprylar från av spelets hjältar som Link och Zelda. The Legend of Zelda är en serie action-äventyrsspel skapade av Nintendo. Den första spelet i serien släpptes 1986 och sedan dess har det släppts många uppföljare och spin-offs. Spelet följer hjälten Link på hans äventyr för att rädda prinsessan Zelda och besegra den onda kraften Ganon. Spelet är känt för sin öppna värld, utforskning, pussel och boss strider.

The Legend of Zelda saker

The Legend of Zelda-serien har en mängd olika merchandise tillgänglig, inklusive kläder, accessoarer, samlarfigurer, leksaker, böcker och musik.

Kläder och accessoarer inkluderar t-shirts, kepsar, armband och halsband med motiv från serien.

Samlarfigurer är populära bland fansen, och det finns många olika företag som tillverkar dem, inklusive Nintendo själva, McFarlane Toys, First 4 Figures, Good Smile Company.

Leksaker som exempelvis Link's Master Sword, Shield och Hylian Shield, boomerang, hookshot, bomb och rupee-leksaker är också tillgängliga.

Hur gammal är Link?

Links exakta ålder varierar beroende på vilken del av serien man tittar på. I vissa spel är han ung och i andra spel är han vuxen. I de flesta av spelen är han en ung man i tonåren. I vissa spel som Ocarina of Time, The Wind Waker och Twilight Princess, får vi se Link både som ung och vuxen. I andra spel som Skyward Sword, är han ung och är elev på en skola. I de senaste spelen är han ung och ungefär samma ålder som han var i Ocarina of Time.

Är Zelda en tjej?

Ja, prinsessan Zelda är en kvinnlig karaktär i The Legend of Zelda-serien. Hon är en viktig karaktär i de flesta av spelen och är ofta den som Link måste rädda från den onda kraften Ganon eller andra faror. Zelda är känd för sin intelligens, mod och oförskräckthet, och hon har också en viktig roll i att hjälpa Link på hans äventyr genom att ge honom viktig information eller föremål.

Hur gammal är Zelda?

Prinsessan Zelda's exakta ålder varierar beroende på vilken del av serien man tittar på. I vissa spel är hon ung, medan hon i andra spel är vuxen. I de flesta av spelen är hon i tonåren. I Ocarina of Time, The Wind Waker och Twilight Princess, får man se henne både som ung och vuxen. I senaste spelen som Breath of the Wild, är hon ung och ungefär samma ålder som hon var i Ocarina of Time.