TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här har vi samlat alla våra Street Fighter actionfigurer, statyer och andra samlarprylar. Vi har bland annat Street Fighter actionfigurer från S.H. Figuarts och Storm Collectibles.

Samlarobjekt - Dator-/Tv-spel

Street Fighter Actionfigurer & Samlarprylar

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Street Fighter Actionfigurer

Street Fighter actionfigurer är samlarobjekt som är baserade på karaktärerna från Street Fighter-serien. De är ofta detaljerade och högkvalitativa figurer som är utformade för att återskapa utseendet och rörelserna hos karaktärerna i spelet.

Det finns ett brett utbud av olika Street Fighter actionfigurer tillgängliga från olika tillverkare, inklusive McFarlane Toys, NECA, Bandai, Play Arts Kai, Storm Collectibles, och många fler. De kan vara tillverkade i olika storlekar, från små miniatyrer till större figurer på 1/6 eller 1/4 skala.

Många av figurerna har olika poseringsalternativ och kan komma med tillbehör och extra delar. Vissa är också begränsade utgåvor eller exklusiva versioner som är svåra att få tag på. Street Fighter actionfigurer är populära bland fansen och samlare, och kan vara en bra present eller ett bra sätt att visa sin kärlek till serien.

Street Fighter är en klassisk fighting game-serie som skapades av Capcom och först släpptes 1987. Serien har sedan dess släppts i många olika versioner och har blivit en av de mest kända och älskade spelserierna inom genren fighting games.

Spelet går ut på att spelaren väljer en karaktär och kämpar mot andra karaktärer i en serie av en mot en-matcher. Karaktärerna har unika förmågor och kombinationer av slag och sparkar som spelaren kan använda för att besegra motståndaren. Serien har en mängd olika karaktärer, varav några av de mest ikoniska är Ryu, Ken, Chun-Li, Guile och M. Bison.

Spelet har också växt till ett globalt fenomen med tävlingar och turneringar som arrangeras runt om i världen, och har också inspirerat en mängd spin-offs och relaterade produkter som filmer, tecknade serier och merchandise.

Ägs Street Fighter av Disney?

Street Fighter ägs inte av Disney. Street Fighter är en spelserie som skapades av Capcom, en japansk spelutvecklare och utgivare. Capcom har fortsatt att utveckla och släppa nya versioner av Street Fighter-serien sedan det först släpptes 1987. Disney är en annan stor företag som ägs av flera filmbolag och spelutvecklare men Street Fighter är inte en av dem.

Är Street Fighter bättre än Morta Kombat?

Det är en smaksak och det beror på personliga preferenser vilken av de två serierna som är bättre. Street Fighter och Mortal Kombat är båda klassiska fighting game-serier som har många lojala fans och har haft en stor inverkan på genren.

Street Fighter är känd för sin taktiska och tekniska gameplay, och kärnan i spelet är att utföra kombinationer av slag och sparkar för att besegra motståndaren. Serien har också ett brett utbud av karaktärer med unika förmågor och stilar.

Mortal Kombat är känd för sina brutala och blodiga kampscener och finurliga fatalities. Serien har också ett brett utbud av karaktärer med unika förmågor och stilar.

Båda serierna har sina egna fördelar och det är svårt att säga vilken som är bättre än den andra eftersom det handlar om personliga preferenser. Många spelare tycker om båda serierna och njuter av att spela både Street Fighter och Mortal Kombat.