TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du alla våra samlarprylar från Sonic the Hedgehog!

Samlarobjekt - Dator-/Tv-spel

Sonic Samlarprylar

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog är ett av de populäraste namnen inom spel från Sega, med flera spel genom åren. Hos Heromic kan du hitta figurer, gosedjur och prylar i hög kvalité med Sonic och de andra karaktärerna från spelen. Sonic är en animerad fiktiv karaktär och huvudfigur i en serie av datorspel utvecklade av Sega. Sonic blev populär under 1990-talet och är fortfarande en av de mest igenkända och älskade spelkaraktärerna idag. Han är en blå igelkott med röda sneakers och vita handskar. Han är känd för sin snabbhet och förmåga att springa och hoppa genom banorna i spelet. Sonic är ofta associerad med Sega och har varit en viktig symbol för företaget. Sonic the Hedgehog-serien består av flera spel, som alla innehåller Sonic som huvudkaraktär och hans äventyr för att rädda världen från den onda Dr. Eggman eller Robotnik. Sonic har också utforskat i olika medier, som anime, manga, tv-serie, film och teater.

Sonic merchandise

Sonic är en mycket populär karaktär, och därför finns det en mängd av olika merchandise tillgängligt relaterat till honom. Detta inkluderar leksaker och samlarfigurer av Sonic och hans vänner, kläder, tillbehör, böcker, filmer och mycket annat. Det finns Sonic merchandise för både barn och vuxna.

Leksaker och samlarfigurer av Sonic finns i olika storlekar och detaljnivåer, från enkla gummileksaker till högdetaljerade PVC-figurer. Det finns också leksaker relaterade till andra karaktärer i spelet, som Tails, Knuckles, Amy och Shadow.

Vad är Sonic för djur?

Sonic är en animerad fiktiv karaktär och huvudfigur i en serie av datorspel utvecklade av Sega. Han är en blå igelkott med röda sneakers och vita handskar. Igelkottar är en grupp av däggdjur som finns i många delar av världen och är kända för sina hårda skal och förmåga att rulla ihop sig till en boll för att skydda sig själva.