TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Samlarobjekt - Dator-/Tv-spel

Roblox Leksaker

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Roblox prylar

Roblox är en plattform för spelutveckling och online multiplayer spel där användare kan skapa, dela och spela tillsammans. Det är ett populärt spel bland barn och ungdomar, och har en stor samling av spel skapade av dess användare. Roblox erbjuder även ett eget programmeringsgränssnitt för användare att bygga sina egna spel.

Roblox figurer

Roblox leksaker är fysiska leksaker som är relaterade till Roblox-spelvärlden. Det finns bland annat samlarkort med unika koder som kan låsas upp i spelet, samt samlarfigurer med utbytbara delar och accessoarer. Leksakerna är ett rligt sätt för fans att förvandla deras virtuella Roblox-spel till verklighet. Hos oss hittar du Roblox leksaker från märken som Jazwares.

Är roblox gratis att spela?

Ja, Roblox är gratis att ladda ner och spela på de flesta plattformar, inklusive PC, Mac, iOS och Android. Användare kan spela de flesta spel på plattformen utan kostnad, men det finns vissa spel och funktioner som kräver ett köp i appen för att tillgås. Dessutom kan användare köpa virtuella valutor och gåvor inne i spelet med riktiga pengar.

Från vilken ålder lämpar sig Roblox?

Roblox är en plattform som är riktad till barn och ungdomar i åldrarna 8-18 år. Plattformen har en stark fokus på säkerhet och har väl utvecklade system för att skydda användare från obehagliga innehåll och beteenden, men det är fortfarande viktigt att föräldrar övervakar användningen av plattformen av sina minderåriga barn.

Vilken åldersgräns har Roblox?

Enligt Robloxs villkor är den officiella minimumåldersgränsen för att skapa ett konto på plattformen 13 år. Barn under 13 år kan fortfarande spela Roblox-spel med tillåtelse från en förälder eller vårdnadshavare, men måste använda ett konto som är skapat och övervakat av en vuxen. Roblox har en stark fokus på säkerhet för sina användare, inklusive minderåriga, och har väl utvecklade system för att skydda användare från obehagliga innehåll och beteenden.