TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du våra Overwatch actionfigurer, leksaker och andra samlarprylar.

Samlarobjekt - Dator-/Tv-spel

Overwatch prylar och figurer

5 399:-

Beställningsvara

Lev. Okt 2023

4 499:-

Beställningsvara

Lev. Okt 2023

4 999:-

Beställningsvara

Lev. Okt 2023

5 999:-

Beställningsvara

Lev. Okt 2023

6 499:-

Beställningsvara

Lev. Nov 2023

6 499:-

Beställningsvara

Lev. Nov 2023

5 999:-

Beställningsvara

Lev. Nov 2023

15 999:-

Beställningsvara

Lev. Okt 2023

4 999:-

Beställningsvara

Lev. Nov 2023

229:-

Beställningsvara

Lev. 1-2 veckor

229:-

Beställningsvara

Lev. 1-2 veckor

229:-

Beställningsvara

Lev. 1-2 veckor

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Overwatch leksaker

Här hittar du Overwatch samlarprylar och leksaker från märken som Good Smile Company och Funko.

Overwatch är en team-baserad first-person shooter (FPS) datorspel utvecklat och utgivet av Blizzard Entertainment. Spelet släpptes 2016 för Microsoft Windows, PlayStation 4 och Xbox One. I spelet spelar spelare i en 6-mot-6 match i olika spelmodi som Assault, Control, Escort och Hybrid. Varje spelare väljer en av över 30 olika karaktärer, kända som "hjältar", att spela som under matchen. Varje hjälte har unika förmågor och förmågor och spelarna måste arbeta tillsammans för att vinna matchen.

Spelet har fått mycket beröm för dess grafik, spelmekanik och karaktärsdesign. Det har också uppskattats för sin diversitet och representation av olika kulturer och minoriteter bland karaktärerna. Overwatch har också en stark e-sports scen med olika turneringar och ligor som spelas över hela världen. Spelet har även fått en stor fanbase och har inspirerat en mängd merchandise, inklusive leksaker, kläder, samlarobjekt och mycket mer.

Overwatch prylar

Overwatch har en rad olika samlarprylar som är tillgängliga för fansen. Dessa inkluderar:

1. Actionfigurer: Det finns en rad olika actionfigurer tillgängliga för olika karaktärer i spelet. Dessa är detaljerade modeller som ofta har rörliga delar och kommer med tillbehör relaterade till karaktärens förmågor i spelet.

2. Samlarobjekt: Det finns också ett brett utbud av samlarobjekt tillgängliga, inklusive prydnadsföremål, väggkonst, nyckelringar och mycket mer.

3. Kläder och accessoarer: Overwatch har också ett brett utbud av kläder och accessoarer, inklusive t-shirts, kepsar, ryggsäckar och mycket mer.

4. Funko Pop: Funko Pop! är ett populärt märke för samlarfigurer och Overwatch har en rad olika figurer tillgängliga i deras serie.

5. Lego: Lego har också släppt en serie av byggsatser relaterade till Overwatch, som låter spelarna bygga scener och strukturer från spelet.

6. Samlarprylar som väskor och muggar

Är Overwatch free-to-play?

Overwatch är inte helt gratis att spela. Det är ett köp-att-äga-spelet som kan köpas för en engångskostnad för att öppna alla funktioner och karaktärer i spelet. Spelet kommer med alla hjältar och kartor tillgängliga för spelare från starten. Men det finns viss innehåll som kan köpas med riktiga pengar, såsom kosmetiska föremål som skins, emotes, highlights och sprays. Dessa föremål är inte nödvändiga för att spela spelet, men de kan användas för att personifiera karaktären eller göra spelet mer roligt för spelaren.

Hur många karaktärer fanns det ursprungligen i Overwatch?

Vid spelets släpp 2016 fanns det 21 olika karaktärer, kända som "heroes", tillgängliga för spelare att välja mellan i Overwatch. Dessa hjältar tillhörde olika kategorier som angripare, försvarare, tankar och stöd och hade unika förmågor och förmågor. Sedan dess har flera hjältar lagts till till spelet via uppdateringar och expansioner, och antalet hjältar i spelet har ökat till över 30.

Kan man spela Overwatch offline?

Nej, Overwatch är ett online-datorspel och kräver en internetuppkoppling för att spela. Spelet är utformat för att vara ett lagbaserat datorspel där spelare från hela världen kan spela tillsammans eller mot varandra. För att spela spelet måste spelaren vara uppkopplad till internet och vara ansluten till Overwatch-servrarna. Det finns inget offline-läge eller möjlighet att spela spelet mot AI.