TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du alla våra Mega Man samlarprylar. Vi har bland annat Mega Man samlarfigurer från Bandai.

Samlarobjekt - Dator-/Tv-spel

Mega Man Samlarprylar

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Mega Man Samlarfigurer

Med tanke på hur många olika versioner av Mega Man det finns så är det inte så konstigt att det finns så mycket Mega Man samlarfigurer och Mega Man samlarprylar.

Mega Man är spelföretaget Capcoms största succé. Mega Man är en serie av actionplattformsspel utvecklade och utgivna av Capcom. Serien utspelar sig i en fiktiv värld där mänskligheten lever tillsammans med robotar och andra teknologiska innovationer. Spelet följer huvudkaraktären, en robot vid namn Mega Man, och hans kamp mot en rad olika fiender, inklusive en serie onda robotar kända som Robot Masters.

Mega Man-serien är känd för sin utmanande plattformshandling, strategiska vapenval och möjlighet att välja spelordning. Spelet går ut på att besegra Robot Masters i en valfri ordning, och när man besegrar en Robot Master får Mega Man ett nytt vapen som kan användas mot andra Robot Masters.

Serien började med Mega Man för NES år 1987 och har sedan dess sett ett antal uppföljare, inklusive Mega Man X, Mega Man Zero och Mega Man Legends. Serien har också sett spin-off spel som Mega Man Battle Network och Mega Man Star Force. Serien är även känd för sina svåra utmaningar och populära musik.

Är Mega Man Lan's bror?

Mega Man är inte Lan's bror. Mega Man är huvudkaraktären i Mega Man Battle Network-serien, som utspelar sig i en annan värld än den vanliga Mega Man-serien. Mega Man Battle Network är en spin-off-serie som utspelar sig i en värld där människor använder virtuella versioner av robotar, inklusive Mega Man, för att kämpa mot hot i ett nätverk av datorer. Lan Hikari är huvudkaraktären i Mega Man Battle Network-serien, en ung pojke som använder sin virtuella version av Mega Man för att kämpa mot hot i nätverket.

Skapade Dr Wily Zero?

Dr. Wily är en fiende och en av huvudskurkarna i Mega Man-serien. Han är en vetenskapsman som skapar en rad olika robotar och maskiner för att försöka ta över världen och besegra Mega Man. Dr. Wily är känd för att vara en av de främsta skaparna av robotar i serien.

Zero är en karaktär i Mega Man X-serien, som är en spin-off-serie av Mega Man-serien. Zero är en robot som skapades av den berömde forskaren Dr. Wily. Zero var en av Dr. Wily's tidigaste och mest avancerade robotar, men han visade sig vara alltför mäktig för Dr. Wily att kontrollera, och han fick till slut sina egna mål och ideal.