TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du samlarfigurer, actionfigurer och andra samlarprylar från tv-spelet Halo.

Samlarobjekt - Dator-/Tv-spel

Halo Actionfigurer

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Halo Samlarfigurer

Halo är en serie av förstapersonsskjutspel utvecklade av 343 Industries och tidigare av Bungie. Serien utspelar sig i en fiktiv värld där mänskligheten kämpar mot en ras av utomjordingar kända som Covenant. Spelet följer huvudkaraktären, en supersoldat känd som Master Chief, och hans kamp för att besegra Covenant och rädda mänskligheten från utplåning.

Halo är känt för sin intensiva krigshandling, taktiskt gameplay och för sin unika science fiction-atmosfär. Spelet har ett brett utbud av vapen och fordon, inklusive pistoler, granatkastare och pansarfordon. Serien har också ett brett utbud av spelmodeller, inklusive kamp, co-op och multiplayer. Serien är också känd för sin starka historia och karaktärsutveckling, samt för sin grafiska och tekniska prestationer.

Det finns flera huvudspel i serien: Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo 4, Halo 5: Guardians, och Halo Infinite som är under utveckling. Serien har också flera spin-off spel som Halo Wars, Halo: Spartan Assault, Halo: Spartan Strike, och Halo: Reach.

Halo McFarlane Toys

McFarlane Toys är ett företag som tillverkar actionfigurer och samlarobjekt. De har gjort en rad av Halo actionfigurer som är baserade på karaktärer och scenarier från Halo-serien.

McFarlane Halo actionfigurer är kända för sin höga kvalitet och detaljrikedom. De är vanligtvis ca 15 cm höga i skala 1/12, och är ofta utformade för att fånga detaljerna från karaktärernas utseende och utrustning. Figurerna är ofta utformade för att kunna röra sig i flera olika positioner och kan ibland ha tillbehör som t.ex. vapen.

McFarlane har gjort actionfigurer av många olika karaktärer från Halo-serien, inklusive Master Chief, Cortana, Arbiter, och Covenant Elit. De har också gjort actionfigurer av karaktärer från spin-off spel som Halo: Reach och Halo 4.

Är Halo Infinite gratis?

Halo Infinite är inte gratis. Det är ett kommersiellt spel som kommer att säljas för att täcka kostnaderna för utvecklingen och distributionen. Det kommer att finnas olika versioner av spelet tillgängliga för inköp, inklusive en standardversion och en förhandsbeställningsversion med extra innehåll.

Det finns möjligheter att spela Halo Infinite gratis genom Xbox Game Pass, Xbox Game Pass Ultimate eller Xbox Play Anywhere, det är en abonnemangsbaserad tjänst som ger tillgång till ett bibliotek med spel. Så om du redan har ett Xbox Game Pass eller Xbox Game Pass Ultimate abonnemang kan du spela Halo Infinite gratis.

Hur många spelar Halo?

Det är svårt att säga exakt hur många personer som spelar Halo eftersom det finns flera olika spel i serien och spelare kan spela olika spel i serien. Men serien är känd för att vara mycket populär och har haft höga försäljningssiffror och höga spelar siffror sedan det första spelet släpptes år 2001.

Enligt officiella rapporter från utvecklaren 343 Industries har Halo 5: Guardians sålt mer än 7 miljoner exemplar över hela världen. Även om siffror för andra spel i serien inte är så höga, är det säkert att säga att serien har haft en mycket stark och lojal spelarbas under åren.

Det är också värt att nämna att Halo är en av de mest populära spelen på Xbox och Xbox Live, och dess multiplayer-läge har varit mycket populärt sedan det första spelet släpptes. Så det kan sägas att Halo har en stor och engagerad spelarbas som fortsätter att växa.