TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här har vi samlat våra actionfigurer och andra samlarprylar från Gears of War.

Samlarobjekt - Dator-/Tv-spel

Gears of War - Actionfigurer

Din sökning tyvärr gav inga träffar.

Vi är fortfarande en relativt nystartad butik och håller för fullt på att bygga upp ett riktigt bra sortiment. Hjälp oss gärna med detta genom att berätta vad du är ute efter.

Skicka gärna ett mail till info@heromic.se och berätta vad du saknar, så ska vi göra vårt bästa för att få tag på det du letar efter.

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Gears of War Actionfigurer

Här hittar du actionfigurer, samlarobjekt och samlarprylar från Gears of War.

Gears of War är en serie av tredjepersonsskjutspel utvecklade av The Coalition och tidigare av Epic Games. Serien utspelar sig i en fiktiv värld där mänskligheten lever i krig med en ras av muterade varelser kända som Locust.

Spelet kännetecknas av intensiv krigshandling, taktiskt gameplay och en unik känsla av broderskap mellan spelkaraktärerna. Gears of War förlitar sig på en taktiskt kämpande med den unika mekaniken "Active Reload" som gör det möjligt för spelaren att skjuta mer precist med högre skada genom att slå in reloadknappen precis när en ny patron kommer in i pipan.

Spelet har en mängd olika vapen och fordon, inklusive maskingevär, granatkastare och pansarfordon. Serien har också en mängd olika spelmodeller, inklusive kamp, co-op och multiplayer. Serien är känd för sin starka historia och karaktärsutveckling, samt för sina grafiska och tekniska prestationer.

Det finns fyra huvudspel i serien: Gears of War, Gears of War 2, Gears of War 3, och Gears of War 4 och Gears 5. Gears of War: Judgment, som utspelar sig innan händelserna i det första spelet, och Gears Tactics, en spin-off i taktisk RPG-genren.

Gears of War NECA

NECA har en pågående serie actionfigurer baserade på karaktärerna i Gears of War. Marcus Fenix, Damon Baird är några exempel på karaktärer som NECA har släppt actionfigurer av.