TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du våra Fallout Bobbleheads och andra Fallout samlarprylar.

Samlarobjekt - Dator-/Tv-spel

Fallout Bobbleheads & prylar

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Vault Boy Bobbleheads

Det finns nog inga Bobbleheads som har blivit så ikoniska som Vault Boy Bobbleheads från Fallout. Hos oss hittar du flera olika Bobbleheads av Vault Boy i olika storlekar och poser.

Fallout är en serie av rollspelsspel skapade av Interplay Entertainment och sedan utvecklade av Bethesda Game Studios. Serien utspelar sig i en post-apokalyptisk värld där mänskligheten överlevt en kärnkraftskatastrof och nu lever i omgivningar som är fyllda av muterade varelser och faror. Spelet kombinerar element från rollspel och öppen värld med en unik atmosfär och humor.

Spelet är känt för sin frihet att utforska, många olika val och konsekvenser som påverkar handlingen, och för dess kampsystem. Spelaren får också möjlighet att skapa sin egen karaktär och utveckla den genom att tjäna erfarenheter och förbättra olika färdigheter.

Det finns flera spel i serien inklusive Fallout, Fallout 2, Fallout 3, Fallout: New Vegas, Fallout 4 och Fallout 76. Varje spel har sin egen unika historia och platser att utforska.

Fallout samlarprylar

Vi har även en hel del Fallout samlarprylar så som Fallout muggar och nyckelringar.

Vad handlar Fallout om?

Fallout-serien handlar om en post-apokalyptisk värld där mänskligheten har överlevt en kärnkraftskatastrof. Historien utspelar sig i en alternativ version av USA där teknologin och kulturen har utvecklats annorlunda än i verkligheten. Efter katastrofen har människor samlats i skyddsrum, kända som Vaults, för att överleva.

Spelet handlar om hur spelaren, som är en Vault-inneboende, tar sig ut från skyddsrummet och utforskar det förstörda landskapet utanför. Spelaren möter olika fraktioner och karaktärer som han kan välja att samarbeta med eller kämpa mot, samtidigt som han utforskar och löser uppdrag. Spelaren måste också hantera sin överlevnad genom att hålla sig sårbar för faror som t.ex. muterade varelser och strålning.

Fallout-serien är känd för sin unika atmosfär, humor och moraliska dilemman, och för att ge spelaren frihet att forma sin egen historia genom sina val och handlingar.

Var utspelar sig The Fallout?

The Fallout-serien utspelar sig i en alternativ version av USA, där teknologin och kulturen har utvecklats annorlunda än i verkligheten. Efter kärnkraftskatastrofen som inträffade år 2077, mänskligheten överlevde genom att samlas i skyddsrum kända som Vaults. De tidigare spelen i serien utspelar sig i olika regioner i USA, från den västra kusten till östkusten. Fallout, Fallout 2, och Fallout Tactics utspelar sig i Kalifornien och Nevada, medan Fallout 3 och Fallout: New Vegas utspelar sig i den fiktiva regionen Capital Wasteland och Mojave Wasteland i Washington D.C och Nevada. Fallout 4 utspelar sig i den fiktiva regionen Commonwealth i Massachusetts och Fallout 76 utspelar sig i West Virginia. Varje spel ger en unik och detaljerad värld att utforska med en mängd olika platser och karaktärer att interagera med.