TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du actionfigurer, samlarfigurer och andra samlarprylar från Elder Scrolls.

Samlarobjekt - Dator-/Tv-spel

Elder Scrolls Samlarprylar

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Skyrim actionfigurer

Elder Scrolls är en serie av rollspelsspel som skapades av Bethesda Game Studios. De första spelen i serien släpptes på 1990-talet, Spelet handlar om en fantasivärld med många olika raser och kulturer, och spelaren kan utforska och interagera med denna värld på många olika sätt. Serien är känd för sin djupa handling, frihet att utforska och många olika karaktärsklassval. Skyrim är det femte spelet i The Elder Scrolls-serien. Funko har släppt actionfigurer baserade på karaktärerna i Skyrim. Hos oss hittar du exempelvis actionfigurer av Daedric Warrior.

Vad är skillnaden mellan Elder Scrolls och Skyrim?

Elder Scrolls är en serie av rollspelsspel skapade av Bethesda Game Studios, medan Skyrim är det femte spelet i serien. Alla spel i serien är förknippade med varandra och har en liknande stil och gameplay, men varje spel har sin egen unika handling och platser att utforska. Skyrim är specifikt en historia som utspelar sig i den fiktiva provinsen Skyrim, medan andra spel i serien har utspelat sig i andra platser.

Har Skyrim ett slut?

Ja, Skyrim har ett slut. Spelet har en huvudstory och ett antal sidouppdrag som spelaren kan utföra. När spelaren har fullbordat huvudstoryn och ett antal viktiga sidouppdrag, kommer spelet att nå ett "slut" och spelaren kommer inte längre att kunna påverka händelserna i spelet. Detta innebär dock inte att spelet är över, spelaren kan fortfarande utforska världen, göra sidouppdrag och interagera med NPCs.