TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Samlarobjekt - Dator-/Tv-spel

Diablo figurer och samlarprylar

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Diablo Leksaker

Diablo är ett populärt actionrollspel som utvecklades av Blizzard Entertainment och ursprungligen släpptes 1996 för PC. Sedan dess har spelet fått flera uppföljare där Diablo IV är det senaste spelet i serien.

Spelet utspelar sig i en mörk fantasyvärld som kallas Sanctuary, där spelaren tar på sig rollen som en av flera hjältar och bekämpar onda krafter för att rädda världen. Spelet är känt för sin mörka och skrämmande atmosfär, där spelaren utforskar grottor och fängelsehålor fulla av fiender och fällor.

En av de mest populära aspekterna av spelet är loot systemet, där spelaren kan hitta och samla på sig en mängd olika vapen, rustningar och föremål med unika effekter och förmågor. Spelet har också ett uppsättning olika klasser, som var och en har sin egen unika spelmekanik och förmågor.

Diablo är ett av de mest inflytelserika datorspelen i genren, och har påverkat många liknande spel som har släppts sedan dess. Spelet är också känt för sina multiplayer-funktioner, där spelare kan samarbeta för att bekämpa fiender och dela på loot.

Diablo saker

Diablo är en av de mest populära spelen i spelindustrin, så det finns en stor variation av Diablo-relaterade merchandise och samlarprylar för fansen.

Kläder och accessoarer är några av de mest populära Diablo-produkterna. Det finns en mängd olika Diablo-t-shirts, huvtröjor, kepsar och andra klädesplagg med Diablo-tema tillgängliga. Dessutom finns det smycken och accessoarer som halsband, armband och örhängen med symboler från spelet, som till exempel själstenar och Diablo-logotypen.

För fans som gillar att samla saker finns det också en mängd Diablo-samlarprylar. Actionfigurer, samlarkort, konsttryck, statyer och skulpturer är några av de vanligaste samlarprylarna. Det finns också speciella Diablo-utgåvor av brädspel, kortspel och andra spel.

Diablo Actionfigurer

Diablo-actionfigurer är en av de mest populära samlarprylarna bland fansen av spelet. Det finns flera företag som har tillverkat Diablo-actionfigurer och andra samlarprylar baserade på spelet.

En av de mest populära Diablo-actionfigurerna är figurer som tillverkat av företaget NECA. Diablo actionfigurerna från NECA är gjord av högkvalitativt PVC-material och är mycket detaljerade. De inkluderar också flera tillbehörså som svärd och andra vapen.

Det finns också Diablo figurer från företaget Funko, som tillverkar samlarfigurer i en stiliserad "POP!"-form. Dessa figurer inkluderar Diablo III-hjältar som Barbarian, Witch Doctor, Demon Hunter och mer. Dessutom finns det en rad Diablo III-figurer i ett miniatyrformat som heter "Cute But Deadly", tillverkad av Blizzard Entertainment själva.

När kom Diablo 1?

Diablo 1 släpptes först i Nordamerika den 31 december 1996. Sedan släpptes spelet i Europa den 2 januari 1997 och i Japan den 20 mars 1997.

När släpps Diablo 4?

Diablo 4 släpps 6:e juni 2023.

Vem är Deckard Cain?

Deckard Cain är en fiktiv karaktär i Diablo-serien. Han är en klok och erfaren berättare som fungerar som en av huvudpersonerna och en viktig NPC (non-playable character) i spelet. Cain är en Horadrim, en mystisk och legendarisk ordning som är specialiserad på att bekämpa demoner och andra onda makter.

Cain är känd för sin kunskap om historia, demonologi och andra ämnen som är relevanta för spelet. Han är också känd för sitt lugna och visdomsfulla sätt att prata med andra karaktärer i spelet. I Diablo III, mördas Cain av huvudskurken i spelet, vilket sätter igång handlingen och motiverar spelaren att bekämpa de onda makterna i spelet och hämnas Cain.

Vem är Tyrael?

Tyrael är en av huvudkaraktärerna i Diablo-serien. Han är en ängel från Angiris-rådet, en grupp av högsta änglar som styr över den himmelska sfären i spelets universum. Tyrael är en kraftfull kämpe och en av de mest respekterade änglarna i rådet.

Tyrael dyker första gången upp i Diablo II där han hjälper spelaren att bekämpa Baal och hans demoniska armé. I Diablo III blir Tyrael än mer central då han tar på sig rollen som "The Aspect of Wisdom" efter att ha valt att falla från himlen och bli en människa. Han hjälper spelaren i spelet genom att tillhandahålla information, strategier och råd.

Tyrael är känd för sin rättvisa, sin lojalitet och sitt mod. Han är också känd för sin karakteristiska svärd, El'Druin, som han använder för att bekämpa demoner och ondska.