TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du Call of Duty actionfigurer och annan Call of Duty merchandise.

Samlarobjekt - Dator-/Tv-spel

Call of Duty actionfigurer

Din sökning tyvärr gav inga träffar.

Vi är fortfarande en relativt nystartad butik och håller för fullt på att bygga upp ett riktigt bra sortiment. Hjälp oss gärna med detta genom att berätta vad du är ute efter.

Skicka gärna ett mail till info@heromic.se och berätta vad du saknar, så ska vi göra vårt bästa för att få tag på det du letar efter.

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Call of Duty saker

Call of Duty är en serie av förstapersonsskjutspel som utvecklats och publicerats av Activision. Den första versionen av spelet släpptes 2003. Serien är känd för sin täta action, höga produktionsvärde och dess fokus på historiska krigshändelser och fiktiva krigsscener.

Spelet kännetecknas av intensiva strider, med fokus på skytte och explosionsscener. Spelaren kontrollerar en soldat och är involverad i olika typer av krigsföring, inklusive strider på land, i luft och till havs. Spelaren kan också använda ett brett utbud av vapen och fordon.

Serien har fokuserat på olika historiska krig, inklusive Andra världskriget, Vietnamkriget, Gulfkriget, den fiktiva kalla kriget, och moderna krig, som Afghanistan kriget och Irakkriget.

Vad är det för åldersgräns på Call of Duty?

Call of Duty-serien är ett förstapersonsskjutspel som innehåller våldsamma scener och är inte lämplig för barn. Åldersgränsen varierar beroende på vilken version av spelet och landet det släpps i, men de flesta versioner av spelet är märkta med en åldersgräns på 18 år eller äldre. I USA, rekommenderar Entertainment Software Rating Board (ESRB) spelet till personer 17 år och äldre. I Europa är det PEGI (Pan European Game Information) som ger spelet en åldersgräns på 18 år eller äldre. Dessa åldersgränser är baserade på spelets innehåll och är tänkta att hjälpa föräldrar och vårdnadshavare att avgöra om spelet är lämpligt för deras barn.

Är Call of Duty gratis?

De flesta versioner av Call of Duty-spelet är inte gratis, det är ett betalspel som du måste köpa för att kunna spela. Spelen kan köpas på olika plattformar som Steam, Xbox store, PlayStation store, och andra spelbutiker. Det finns också en möjlighet att köpa ett abonnemang som heter Call of Duty: Modern Warfare och Warzone, där Warzone är gratis att spela för alla, men för att kunna spela Modern Warfare måste du köpa spelet eller ha ett abonnemang.