Tillagd i varukorgen

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här har vi samlat våra Assassin's Creed Actionfigurer och Samlarprylar. Assassin's Creed är utan tvekan Ubisofts största framgång. Här hittar du actionfigurer och samlarfigurer av karaktärer som Connor, Aguilar, Arno och Evie.

Samlarobjekt - Dator-/Tv-spel

Assassin's Creed Actionfigurer

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Betalningsalternativ

Assassin's Creed merchandise

Det finns mycket fint Assassins Creed merchandise att samla på för den som gillar Ubisofts populära spel. Assassin's Creed statyer och Assassin's Creed byster är bara några av de Assassin's Creed merchandise som du hittar hos oss. McFarlane Toys har en serie Assassin's Creed actionfigurer som är både rörliga och detaljrika. Ubisofts egna märke UBICollectibles har även en egen serie med Assassin's Creed prylar.

Assassin's Creed prylar

För den som bara är ute efter några mindre Assassin's Creed prylar har vi exempelvis små Assassin's Creed pins från Bioworld. Hör gärna av dig till oss om du är ute efter några specifika Assassin's Creed samlarprylar som du inte hittar i vår butik. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på Assassin's Creed collectibles som du är ute efter.