TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här har vi samlat våra Assassin's Creed Actionfigurer och Samlarprylar. Assassin's Creed är utan tvekan Ubisofts största framgång. Här hittar du actionfigurer och samlarfigurer av karaktärer som Connor, Aguilar, Arno och Evie.

Samlarobjekt - Dator-/Tv-spel

Assassin's Creed Actionfigurer

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Assassin's Creed merchandise

Det finns mycket fint Assassins Creed merchandise att samla på för den som gillar Ubisofts populära spel. Assassin's Creed statyer och Assassin's Creed byster är bara några av de Assassin's Creed merchandise som du hittar hos oss. McFarlane Toys har en serie Assassin's Creed actionfigurer som är både rörliga och detaljrika. Ubisofts egna märke UBICollectibles har även en egen serie med Assassin's Creed prylar.

Assassin's Creed prylar

För den som bara är ute efter några mindre Assassin's Creed prylar har vi exempelvis små Assassin's Creed pins från Bioworld. Hör gärna av dig till oss om du är ute efter några specifika Assassin's Creed samlarprylar som du inte hittar i vår butik. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på Assassin's Creed collectibles som du är ute efter.

Assassin's Creed saker

Assassin's Creed är en action-adventure-spelserie som utvecklats och publicerats av Ubisoft. Spelet första utgåvan släpptes 2007, och sedan dess har det kommit ut många olika versioner av spelet. Serien utspelar sig i olika historiska perioder, inklusive medeltiden, renässansen, revolutionen, och futuristiska världar.

Spelets handling kretsar kring en hemlig organisation kallad Assassinerna, som kämpar mot en annan hemlig organisation kallad Templarna. Assassinerna och Templarna har varit i en evig kamp om makt och kontroll under historiens gång. Spelet följer huvudkaraktären, som är en medlem av Assassinerna, och hans eller hennes kamp mot Templarna medan han eller hon utforskar olika historiska städer och miljöer.

Spelet kännetecknas av en kombination av parkour-inspirerade strid och förhållandevis fri rörlighet i en öppen värld, där spelaren kan utforska och utföra uppdrag på ett antal olika sätt. Serien har också ett mörkt och komplext handling, med många olika karaktärer och intriger som utvecklas under spelets gång.

Assassin's Creed-serien har blivit väldigt populär, och har sålt miljontals exemplar världen över. Serien har också inspirerat en film, flera böcker och andra spin-off-produkter.

Hur många Assassin's Creed finns det?

Det finns många olika versioner av Assassin's Creed-spelet, inklusive huvudserien och spin-off-spelen. Hittills har det släppts flera versioner av huvudserien, inklusive:

1. Assassin's Creed (2007)
2. Assassin's Creed II (2009)
3. Assassin's Creed: Brotherhood (2010)
4. Assassin's Creed: Revelations (2011)
5. Assassin's Creed III (2012)
6. Assassin's Creed IV: Black Flag (2013)
7. Assassin's Creed: Unity (2014)
8. Assassin's Creed: Rogue (2014)
9. Assassin's Creed: Syndicate (2015)
10. Assassin's Creed Origins (2017)
11. Assassin's Creed Odyssey (2018)
12. Assassin's Creed Valhalla (2020)

Dessutom finns det flera spin-off-spel som Assassin's Creed: Bloodlines, Assassin's Creed Chronicles, Assassin's Creed III: Liberation, Assassin's Creed: Freedom Cry, Assassin's Creed: Identity, Assassin's Creed: Pirates, Assassin's Creed: Rebellion, Assassin's Creed: Project Legacy, Assassin's Creed: Discovery, Assassin's Creed: Altair's Chronicles, Assassin's Creed: Altaïr's Chronicles HD, Assassin's Creed: Lost Legacy.

Så det finns många versioner av Assassin's Creed-spel tillgängliga, med flera som fortsätter att släppas regelbundet.

Vem äger Ubisoft?

Ubisoft är ett franskt företag som grundades av fyra bröder, Guillemot. Än idag är familjen Guillemot ägare till ett betydande aktieinnehav i Ubisoft. Enligt information som är tillgänglig från Ubisofts hemsida, äger Guillemot-familjen runt 27% av företagets aktier. Företaget är noterat på den franska börsen Euronext och är därmed ett börsnoterat företag, vilket innebär att det är öppet för allmänheten att köpa aktier i företaget.

Vilka har gjort Assassin's Creed?

Assassin's Creed är utvecklat och publicerat av det franska företaget Ubisoft. Serien skapades av Ubisoft Montreal, en av Ubisofts många studior runt om i världen. Serien är producerad av Jean Guesdon, Ashraf Ismail och Wesley Pincombe. Serien är skapad av Patrice Désilets, Jade Raymond och Corey May. Det är en många kreativa och talangfulla människor som jobbat med Assassin's Creed-serien, inklusive utvecklare, designer, konstnärer, musikskapare och skribenter.