TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du alla våra Among Us-leksaker och prylar.

Samlarobjekt - Dator-/Tv-spel

Among Us leksaker & prylar

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Spelet Among Us

Among Us är ett mycket populärt datorspel för flera spelare (ett så kallat multiplayer game) utvecklat av spelstudion InnerSloth. Varje spelare får slumpvis tilldelat en roll på ett rymdskepp där de flesta blir så kallade Crewmates (besättningsmedlemmar) och en eller vissa blir Impostors (bedragare). Målet för alla Crewmates är att lösa uppgifter på skeppet och samtidigt försöka lista ut vilka som är Impostors, vars uppgift är att sabotera för resten av spelarna innan de kan slutföra sina uppgifter eller eliminera alla Impostors.

Among släpptes av InnerSloth år 2018. Spelet utspelar sig ombord på ett rymdskepp där spelarna tar rollen som besättningsmedlemmar som måste utföra olika uppgifter för att hålla skeppet igång. Men bland besättningsmedlemmarna finns också impostors, som är spelare som har som mål att döda alla andra besättningsmedlemmar.

Spelets syfte är att besättningsmedlemmarna ska utföra sina uppgifter och samtidigt identifiera och avslöja impostors. Spelarna kan kommunicera med varandra i ett virtuellt konferensrum för att diskutera vem som kan vara en impostor. Spelare kan också rösta ut andra spelare som de misstänker är impostor. Om en impostor avslöjas, blir han eller hon utröstad och spelet fortsätter tills besättningsmedlemmarna klarar av alla uppgifter eller impostorerna lyckas döda alla besättningsmedlemmar.

Among Us är ett mycket populärt spel och har vunnit flera priser för bästa spel. Det har också blivit ett populärt val för streamers och YouTubers och har skapat en stor online community. Spelet är tillgängligt på flera plattformar, inklusive Windows, iOS, och Android.

Among Us samlarprylar

De väldigt karaktäristiska figurerna i spelet gör sig väldigt bra som samlarfigurer och leksaker. Här hittar du flera olika varianter av Crewmates, allt från mjuka så kallade Squishme-antistressfigurer till plastfigurer i olika storlekar med utbytbara tillbehör. Utbudet av Among Us-merchandise ökar i samma takt som spelets popularitet, så nu finns även exempelvis Among Us T-shirts och pussel!