Bust Banks, ibland även kallade Figure Banks, är snygga sparbössor som oftast används som snygga samlarobjekt snarare än att förvara pengar. Om du vill ha något snyggt på hyllan men inte vill köpa en dyr samlarstaty så är en Bust Bank det perfekta valet.

Samlarfigurer

Bust Banks - Sparbössor för samlare

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Betalningsalternativ

Bust Bank samlarstatyer

En Bust Bank är en ihålig sparbössa i form av bysten av en superhjälte eller filmkaraktär, exempelvis Spider-man eller Batman. Bust Banks är oftast väldigt prisvärda för sin storlek och detaljrikedom. Om du vill ställa en snygg samlarfigur på hyllan, men inte riktigt vill spendera så mycket pengar som en samlarstaty vanligtvis kostar, så kan en Bust Bank vara ett bra alternativ.

Sparbössan som samlarstaty

Att en sparbössa skulle bli en så populär samlarpryl hade nog inte många kunnat tro. Men för att förvandla en ihålig samlarfigur av en känd filmkaraktär från sci-fi eller fantasy behövs egentligen bara en liten springa i ryggen och ett lock i botten. Troligtvis så har sparbössan blivit ett så vanligt samlarobjekt eftersom det helt enkelt lämpar sig så bra. Faktum är att Bust Banks av den här typen ofta kallas för Figure Banks just eftersom de i själva verket snarare är samlarfigurer än sparbössor.

Marvel & Star Wars Bust Banks

Som vid nästan alla andra samlarobjekt så är karaktärerna från Marvel och Star Wars väldigt vanliga som Bust Banks. Diamond Slect har även släppt en serie Bust Banks av karaktärer från Star Trek.