TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Star Wars Actionfigurer

Star Wars Vintage Collection

« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Star Wars The Vintage Collection

The Vintage Collection är en serie Star Wars actionfigurer från Hasbro. Den första Star Wars The Vintage Collection actionfiguren släpptes under Jedi-Con 2010. Alla figurer och fordon i serien är gjorda i 3.75" skala, det vill säga skala 1/18 vilket följer samma skala och storlek som originalleksaksserien från 70- och 80-talet. Men med det sagt så är detaljrikedomen och kvalitén i figurerna i nivå med vad som förväntas av en actionfigur idag!

Nya figurer i vintageförpackning

I Star Wars The Vintage Collection har Hasbro återupplivat den älskade klassiska Kenner förpackningen från 70- och 80-talet. Dessa actionfigurer är baserade på alla möjliga Star Wars karaktärer och fordon från såväl de ursprungliga trilogin, prequel- och sequeltrilogin samt Star Wars Story filmerna Rogue One och Solo. Även karaktärer från TV-spel, serietidningar och TV-serier såsom The Mandalorian och Clone Wars har fått sin beskärda del av actionfigurer i The Vintage Collection.

Serien tog en paus 2013 och återupptogs sedan igen 2018. Star Wars The Vintage Collection actionfigurer riktar sig med sina stilistiska förpackningar i första hand till samlare.