Här presenterar vi actionfigurerna och leksakerna som har släppts under årets Star Wars Celebration.

Star Wars Celebration Actionfigurer

Din sökning tyvärr gav inga träffar.

Vi är fortfarande en relativt nystartad butik och håller för fullt på att bygga upp ett riktigt bra sortiment. Hjälp oss gärna med detta genom att berätta vad du är ute efter.

Skicka gärna ett mail till info@heromic.se och berätta vad du saknar, så ska vi göra vårt bästa för att få tag på det du letar efter.

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Betalningsalternativ

Star Wars Celebration Actionfigurer

Star Wars Celebration är ett stort convent för Star Wars fans som startade 1999. De största leksakstillverkarna som Hasbro brukar presentera många spännande nya actionfigurer under Star Wars Celebration. Eventet brukar hållas för att fira nya Star Wars filmer eller för att hylla Star Wars jubileer. Detta brukar även sätta stor prägel på actionfigurerna som släpps under Star Wars Celebration.

Star Wars Celebration Black Series

De som samlar på Star Wars Black Series från Hasbro brukar inte bli besvikna under Star Wars Celebration. Hasbro har som vana att släppa många nya actionfigurer under conventet.