TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Fidget Spinners eller Finger Spinners som de även kallas har tagit Sverige med storm. Hos oss hittar du Fidget Spinners i olika material och färger.

Samlarprylar

Fidget Spinner

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Finger Spinner

Upptäck en värld av spännande Fidget spinners hos Heromic! Dessa små men kraftfulla enheter är perfekta för att lindra stress och ångest, samtidigt som de ger en rolig och underhållande upplevelse. Med en mängd olika färger och stilar finns det en Fidget spinner för alla smaker.

Våra Fidget spinners är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar en långvarig och pålitlig användning. De är också lätta och bekväma att använda, vilket gör dem idealiska för både vuxna och barn. Du kan ta dem med dig vart du än går och använda dem när som helst för att hjälpa dig att slappna av och fokusera.

Vi har ett brett utbud av Fidget spinners i olika storlekar och former. Våra Fidget spinners är perfekta för att använda hemma, på kontoret eller i skolan. De är också populära bland samlare och gör en fantastisk present till alla som behöver en avkopplande stund.

Köp en Fidget spinner från Heromic idag och upplev den avkopplande känslan av att snurra den. Med vårt breda sortiment och konkurrenskraftiga priser kan du vara säker på att hitta den perfekta Fidget spinnern för dig eller någon du älskar.

En fidget spinner är en liten handhållen enhet som består av en central kärna med kullager och tre eller flera utstickande armar som roterar runt kärnan när de snurras. Fidget spinners är vanligtvis tillverkade av plast, metall eller trä och kan komma i olika färger och former.

Fidget spinners designades ursprungligen för personer med ADHD, autism och andra liknande sjukdomar för att hjälpa till att minska stress och ångest. Men de har blivit populära bland människor i alla åldrar som söker efter en avkopplande och underhållande aktivitet. Fidget spinners kan också användas för att förbättra koncentration och fokus.

Att snurra en fidget spinner kräver minimal ansträngning och kan göras med en hand eller två händer. Många människor tycker att det är tillfredsställande att titta på när de roterar och att känna känslan av rörelse i händerna.

Finger Spinner trick

För den som inte bara nöjer sig med att snurra på sin spinner som tidsfördriv finns det även många coola trick man kan göra. Låt din spinner dansa mellan fingrarna eller låt den rotera på knogarna. Endast din fantasi sätter gränser för vilka trick du kan hitta på med din Finger Spinner.

Varför ska man använda en fidget spinner?

Det finns flera anledningar till varför man kan använda en fidget spinner:

1. Lindra stress och ångest: Fidget spinners har visat sig hjälpa till att lindra stress och ångest genom att ge en avkopplande och beroligande känsla. De kan hjälpa till att minska nervositet och oro i stressiga situationer.

2. Förbättra koncentration och fokus: Genom att använda en fidget spinner kan man fokusera på något annat än distraktioner eller stressande tankar. Detta kan hjälpa till att förbättra koncentrationen och fokusen på uppgifter som kräver uppmärksamhet.

3. Lätta på tristess och utmaningar: Fidget spinners kan vara en underhållande och rolig aktivitet som kan hjälpa till att lindra tristess. De kan också utmana hjärnan och hjälpa till att förbättra finmotoriska färdigheter.

4. Anpassat för personer med ADHD, autism eller andra liknande diagnoser: Fidget spinners är ursprungligen designade för personer med ADHD, autism eller andra liknande diagnoser. De kan hjälpa till att minska överaktivitet och hjälpa personer att fokusera på uppgifter.