TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Varumärken

NECA

« Föregående sida 1 2 3 4 5 Nästa sida »

249:-

Beställningsvara

Lev. Okt 2024

249:-

Beställningsvara

Lev. Okt 2024

249:-

Beställningsvara

Lev. Okt 2024

4 599:-

Beställningsvara

Lev. Jan 2025

« Föregående sida 1 2 3 4 5 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

NECA

NECA (National Entertainment Collectibles Association) är ett amerikanskt företag som specialiserar sig på att tillverka och distribuera högkvalitativa actionfigurer, samlarfigurer och andra samlarobjekt baserade på populära filmer, TV-serier, videospel och annan underhållning.

NECA grundades 1996 och har sitt huvudkontor i New Jersey, USA. Företaget är känt för sina detaljerade och högkvalitativa samlarobjekt som ofta är baserade på kända franchiser som Alien, Predator, Teenage Mutant Ninja Turtles, Godzilla och många andra.

NECA har också skapat en rad olika produktlinjer, inklusive 7-tums actionfigurer, 18-tums actionfigurer, bobbleheads, plåtburkar, pussel och annat tillbehör. Företaget är känt för att ha hög kvalitetskontroll och för att arbeta tätt med licensgivare för att säkerställa att deras produkter är så exakta som möjligt när det gäller karaktärerna och deras utseende.

De licenser som NECA innehar är för många för att nämna alla, men de är experter på att tillverka verklighetstrogna actionfigurer med teman från film och TV-serier såsom Terminator, Tillbaka till Framtiden, Teenage Mutant Ninja Turltes, Alien, massor av skräckfilmer och mycket, mycket mer!

NECA Ultimate

Den överlägset mest populära serien av actionfigurer från NECA är deras Ultimate-linje. Ultimate-figurerna är alltid välgjorda och mycket rörliga och kommer med en mängd olika tillbehör så att samlare med hög detaljrikedom kan återskapa sina favoritscener från olika filmer och serier. Ultimate-figurerna kommer oftast i snygga förpackningar med öppningsbar flik och riktigt snyggt tryck.

Teenage Mutant Ninja Turtles actionfigurer

NECA:s linje av TMNT-figurer baserade på den animerade TV-serien har blivit otroligt populära, och NECA är mycket flitiga med att producera nyheter i den linjen. Figurerna är mycket skickligt målade för att återskapa rätt utseende baserat på den animerade serien och som vanligt när det gäller NECA så kommer de med en mängd tillbehör!

Vad betyder NECA?

NECA står för National Entertainment Collectibles Association. Namnet beskriver företagets verksamhetsområde, vilket är att tillverka och distribuera samlarobjekt och andra produkter relaterade till underhållning, såsom actionfigurer, samlarfigurer, leksaker och andra liknande produkter.