TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Masters of the Universe Actionfigurer

Masters of the Universe Origins

« Föregående sida 1 2 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Masters of the Universe Origins

Actionfigurer i Mattels series MOTU Origins är inspirerade av de ursprungliga He-Man actionfigurerna från 80-talet, men har uppdaterat rörlighet och mer detaljerad skulptering och målning. Blisterförpackningarna är likadana som originalleksakerna och kommer precis som då med små serietidningar! I denna linje finns det även riktigt coola tillbehör till actionfigurerna; allt från Castle Grayskull och olika fordon till He-Mans trogna Battle Cat eller Skeletors Panthor! Masters of the Universe Origins har blivit väldigt populära i alla MOTU-fans samlingar!

Vad är Masters of the Universe Origins?

Masters of the Universe Origins är en ny serie actionfigurer från Mattel som släpptes i början av 2021. Serien är en ny version av de ursprungliga Masters of the Universe-figurerna från 1982 och är avsedd att återskapa det ursprungliga utseendet och känslan av figurerna.

Serien inkluderar både huvudkaraktärerna och mindre kända karaktärer från den ursprungliga serien, inklusive He-Man, Skeletor, Man-At-Arms och många fler. Figurerna är gjorda av hög kvalitet och är noga utformade för att återspegla det ursprungliga utseendet på figurerna från 1982.

Masters of the Universe Origins-serien är avsedd för både samlare och barn som vill återskapa minnena av den ursprungliga serien från 1980-talet. Serien har mött positivt mottagande från både samlare och fans av den ursprungliga serien.

Vad är skillnaden mellan de ursprungliga He-Man-figurerna och de moderna He-Man Origins-figurerna?

Skillnaden mellan de ursprungliga He-Man-figurerna och de moderna He-Man Origins-figurerna är främst relaterade till design och kvalitet.

De ursprungliga He-Man-figurerna från 1980-talet var relativt enkla, med begränsade detaljer och rörlighet. De var ofta gjorda av plast av lägre kvalitet och hade en mer begränsad färgpalett. Trots detta blev de mycket populära bland barn på grund av deras lekbarhet och anslutning till TV-serien.

De moderna He-Man Origins-figurerna, som släpptes under 2020, har en mer detaljerad design och är tillverkade av högkvalitativ plast. De har också bättre rörlighet och fler tillbehör än de ursprungliga figurerna. Till exempel har He-Man Origins-figurerna rörliga handleder, höfter och knän, samt möjlighet att byta ut huvuden och vapen.

En annan skillnad mellan de två är att He-Man Origins-figurerna har en något annorlunda utformning av sina karaktärer. De moderna figurerna försöker återskapa de ursprungliga designerna men med moderna teknologier, vilket ger en mer uppdaterad look och känsla.