TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Masters of the Universe Actionfigurer

Masters of the Universe Origins

« Föregående sida 1 2 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Masters of the Universe Origins

Actionfigurer i Mattels series MOTU Origins är inspirerade av de ursprungliga He-Man actionfigurerna från 80-talet, men har uppdaterat rörlighet och mer detaljerad skulptering och målning. Blisterförpackningarna är likadana som originalleksakerna och kommer precis som då med små serietidningar! I denna linje finns det även riktigt coola tillbehör till actionfigurerna; allt från Castle Grayskull och olika fordon till He-Mans trogna Battle Cat eller Skeletors Panthor! Masters of the Universe Origins har blivit väldigt populära i alla MOTU-fans samlingar!

Vad är Masters of the Universe Origins

Masters of the Universe Origins är en ny serie actionfigurer från Mattel som släpptes i början av 2021. Serien är en ny version av de ursprungliga Masters of the Universe-figurerna från 1982 och är avsedd att återskapa det ursprungliga utseendet och känslan av figurerna.

Serien inkluderar både huvudkaraktärerna och mindre kända karaktärer från den ursprungliga serien, inklusive He-Man, Skeletor, Man-At-Arms och många fler. Figurerna är gjorda av hög kvalitet och är noga utformade för att återspegla det ursprungliga utseendet på figurerna från 1982.

Masters of the Universe Origins-serien är avsedd för både samlare och barn som vill återskapa minnena av den ursprungliga serien från 1980-talet. Serien har mött positivt mottagande från både samlare och fans av den ursprungliga serien.