Tillagd i varukorgen

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Marvel Actionfigurer

Marvel Legends Actionfigurer

« Föregående sida 1 2 3 4 5 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Betalningsalternativ

Marvel Legends

Marvel Legends actionfigurer från Hasbro är en serie samlarfigurer baserad på Marvels karaktärer. Marvel Legends är Hasbros premiumserie av actionfigurer och riktar sig i första hand till samlare. Actionfigurerna från Marvel Legends är några av de mest populära bland samlare av Marvel actionfigurer idag.

Sen 2007 producerar Hasbro actionfigurer i Marvel Legends-serien. Dessförinnan producerades figurerna av Toy Biz. Den första upplagan av actionfigurer i Marvel Legends-serien var the Hulk, Captain America, Iron Man, och Toad.

Marvel Legends Build-A-Figure

När Hasbro släpper nya serier av figurer, eller "waves" som de kallas, görs de ofta med temat Build-a-Figure. Det innebär att varje figur i serien kommer med en del av en annan figur. Samlar man alla actionfigurer i en serie så får man alla delar som krävs för att bygga ihop ytterligare en figur.

Marvel Legends Figurer

Genom åren så har Hasbro släppt Marvel Legends actionfigurer av alla de mest kända karaktärerna så som Spider-Man Captain America och Deadpool. I samband med att det släpps nya Marvel filmer släpper Hasbro vanligtvis även en Marvel Legends serie med figurer från den nya Marvel filmen.