TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Samlarstatyer är lite mer påkostade samlarfigurer som saknar actionfigurernas rörlighet. För den som vill ha en så snygg samlarpryl som bara möjligt är oftast samlarstatyn det bästa valet.

Samlarfigurer

Samlarstatyer

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1318 Nästa sida »

949:- 1 199:-

Beställningsvara

Lev. 1-2 veckor

REA
« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1318 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Olika samlarstatyer

En samlarstaty kan vara allt från en liten 10 cm hög plastfigur i plast från Marvel till en 2 meter hög Life-Size statue i resin eller polystone från exempelvis Star Wars. Vad samlarstatyerna har gemensamt är att de är väldigt detaljrika och saknar rörliga leder. Vissa föredrar actionfigurernas rörliga leder eftersom det gör det möjligt att sätta samlarfigurerna i olika poser. Andra föredrar samlarstatyer eftersom de oftast är mer detaljrika och inte har några fula skarvar vi lederna.

Sideshow Premium Format Figure

Några av världens mest kända samlarstatyer är troligtvis Sideshow Collectibles Premium Format Figures. Dessa samlarstatyer är alla handmålade och otroligt välgjorda. Sideshow Collectibles har släppt samlarstatyer från DC Comics, Marvel och Star Wars.