TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du våra Funko POP! Vinyl Bobblehads. Det finns nog ingen annan serie bobbleheads som har så många olika figurer som POP! Vinyl från Funko. Funko har släppt POP! Vinyl Bobbleheads från bland annat Star Wars, Harry Potter och Five Nights at Freddy's.

Bobbleheads & headknockers

Funko POP!

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1316 Nästa sida »

179:-

Beställningsvara

Lev. Feb 2023

179:-

Beställningsvara

Lev. Feb 2023

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1316 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Funko POP! Sverige

I Sverige är intresset för Funko POP! Bobbleheads faktiskt relativt stort. Ofta så ligger Sverige en bra bit efter andra länder när det kommer till samlarfigurer. Men just POP! Vinyl Bobbleheads har faktiskt lyckats kämpa sig in i de svenska samlarnas hjärtan. POP! Vinyl figurerna är perfekta att samla. De är inte allt för dyra, de gör sig utmärkt på hyllan utan att ta ut dem ur sin förpackning och de är numrerade så att man enkelt kan se vilka figurer man saknar. Funkos bobbleheads tar inte heller allt för mycket plats.

POP! Vinyl

Funko POP! är utan tvekan Funkos mest framgångsrika serie. Funko släpper hela tiden nya figurer från Marvel, Star Wars, DC Comics och andra filmer och serier. Det är få av de stora filmerna och serierna från de senaste åren där karaktärerna inte har blivit avbildade som POP! Bobbleheads från Funko. Star Wars, Marvel, DC Comics, Harry Potter och FNAF är bara några exempel på POP! Vinyl figurer.

POP! Bobbleheads

Funkos första POP! Bobblehead släpptes 2010. Det ursprungliga namnet på serien var Funko Force 2.0. Funko POP! Bobbleheads har en mycket karakteristisk stil som påminner om den japanska stilen Chibi, vilket kännetecknas av små, söta figurer med överdimensionerade huvuden. Utöver det stora huvudet är en POP! Vinyls främsta kännetecken de stora runda ögonen. Man blir ofta imponerad av hur Funko lyckas få sina figurer att efterlikna karaktärerna som de ska föreställa och på samma gång behålla det karakteristiska utseendet hos en Funko POP!.

En Funko POP! Vinyl bobblehead är i vanliga fall ca 9 cm hög. Men det finns vissa specialutgåvor, som oftast endast är tillgängliga på mässor, som är 15 cm eller 23 cm höga.