Tillagd i varukorgen

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Star Wars lightsabers brukar i Sverige kallas för lasersvärd eller ljussablar. Vi har både leksaks lightsabers som BladeBuilders från Hasbro och lite mer påkostade replicas med häftiga ljud- och ljuseffekter.

Star Wars - Samlarprylar

Star Wars Lightsaber replicas

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Betalningsalternativ

Star Wars lasersvärd

Vem har inte drömt om att fäktas med ett riktigt lasersvärd? Lasersvärden som du hittar hos oss är tyvärr inga riktiga lasersvärd. Men många av dem låter och lyser i alla fall som ett lasersvärd med häftiga ljud- och ljuseffekter. Hasbro har släppt många fina lightsabers som är uppskattade både av barn och vuxna samlare. Om du bara är ute efter en leksak så brukar en lightsaber från Hasbros BladeBuilders-serie räcka. Vill du ha en lite mer påkostad replica för cosplay så skulle vi rekommendera Hasbro Ultimate FX Lightsaber.

Star Wars BladeBuilder lightsabers

BladeBuilder är en serie lasersvärd från Hasbro. Det finns två olika serier - Electronic Lightsabers BladeBuilders och Basic Lightsabers BladeBuilders. Electronic BladeBuilders har både ljud- och ljuseffekter. Basic Lightsabers har varken ljud- eller ljuseffekter men är mycket billigare. Vilken serie du ska välja beror på vad du vill göra med din lightsaber.

Lasersvärden från Hasbros BladeBuilder går att kombinera med varandra. Du kan ta loss klingan från skaftet och bygga din egen lightsaber med delarna från andra lasersvärd.