Här hittar du våra Pokemon leksaker. Vi har actionfigurer och gosedjur av Pikachu och andra Pokemon.

Pokemon - Gosedjur och leksaker

Pokemon - Leksaker

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Betalningsalternativ

Pokemon figurer

Pokemon har snabbt blivit superpopulärt igen. För alla som inte nöjer sig med att samla virtuella Pokemon finns det här gott om Pokemon leksaker och andra Pokemon prylar att samla. De flesta av våra Pokemon leksaker kommer från Japanska Tomy. Tomy har en lång tradition av att göra riktigt fina leksaker och har sedan länge tillverkat Pokemon leksaker.

Pokemon samlarfigurer

Vi har alla möjliga Pokemon leksaker, men de flesta leksakerna är Pokemon samlarfigurer, även kallade Pokemon actionfigurer. Dessa figurer är oftast tillverkade i plast och är ca 15 - 20 cm höga. Många barn uppskattar Pokemonfigurerna som leksaker. Men det är minst lika vanligt att personer som växte upp med Pokemon på 90-talet köper Pokemonfigurer som samlarprylar att ställa på hyllan.

Pokemon bollar

Hos oss hittar du även flera olika Pokemon bollar eller Pokeballs som de kallas. Vi har exempelvis leksaksversioner av Pokemon bollarna Repeat Ball, Poké Ball, Grerat Ball, Luxury Ball och Premier Ball. Samtliga Pokeballs är tillverkade av Tomy och en liten Pokemon figur följer med varje boll.