Trygg E-handel

Din varukorg är tom

Kassan »


Här hittar du våra snygga Pokemon-kepsar. Oavsett vem som är din favoritpokemon så hoppas vi att du ska hitta en Pokemon-keps som passar dig.

Pokemon - Gosedjur och leksaker

Pokemon - Kepsar

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Betalningsalternativ

Pokemon keps

En Pokemonkeps passar lika bra på barn som vuxna. Det spelar ingen roll om du just har upptäckt Pokemon eller om du just nu lever i ett enda stort nostalgirus av pokemonminnen från 90-talet. Hos oss hittar du flera olika Pokemon-kepsar i olika modeller och med olika Pokemon som motiv.

Pikachu keps

Pikachu har alltid varit den mest älskade Pokemonen och när det kommer till Pokemon-kepsar så är det inget undantag. De flesta av våra kepsar har just Pikachu som motiv. Men vi har inte bara Pikachu-kepsar. Vi har även en hel del kepsar med andra Pokemon, som till exempel en Charizard-keps eller en Meowth-keps.

Ash Ketchum keps

För den som inte bara vill ha en keps med ett Pokemon-motiv på så har vi även en keps som ser ut som den som Ash Ketchum bär i Pokemon XY series.