Här hittar du våra snygga Pokemon-kepsar. Oavsett vem som är din favoritpokemon så hoppas vi att du ska hitta en Pokemon-keps som passar dig.

Pokemon - Gosedjur och leksaker

Pokemon - Kepsar

Din sökning tyvärr gav inga träffar.

Vi är fortfarande en relativt nystartad butik och håller för fullt på att bygga upp ett riktigt bra sortiment. Hjälp oss gärna med detta genom att berätta vad du är ute efter.

Skicka gärna ett mail till info@heromic.se och berätta vad du saknar, så ska vi göra vårt bästa för att få tag på det du letar efter.

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Betalningsalternativ

Pokemon keps

En Pokemonkeps passar lika bra på barn som vuxna. Det spelar ingen roll om du just har upptäckt Pokemon eller om du just nu lever i ett enda stort nostalgirus av pokemonminnen från 90-talet. Hos oss hittar du flera olika Pokemon-kepsar i olika modeller och med olika Pokemon som motiv.

Pikachu keps

Pikachu har alltid varit den mest älskade Pokemonen och när det kommer till Pokemon-kepsar så är det inget undantag. De flesta av våra kepsar har just Pikachu som motiv. Men vi har inte bara Pikachu-kepsar. Vi har även en hel del kepsar med andra Pokemon, som till exempel en Charizard-keps eller en Meowth-keps.

Ash Ketchum keps

För den som inte bara vill ha en keps med ett Pokemon-motiv på så har vi även en keps som ser ut som den som Ash Ketchum bär i Pokemon XY series.